'Een nieuwe outfit zorgt ervoor dat klanten vaak met veel meer zelfvertrouwen het sollicitatiegesprek in gaan.'
'Mooie, nette en goede kleding.
Ik ben heel professioneel en prettig geholpen.'
Senna Bouteba, Start Foundation
'Start Foundation steunt Dress for Success, omdat je bij werkgevers maar één keer een eerste indruk maakt.'
previous arrow
next arrow
Slider

Ik wil sponsor worden

Met de financiële steun van donateurs en sponsoren zijn wij in staat om onze missie uit te voeren.

Sinds 2010 is Dress for Success Nederland aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat wil zeggen dat de giften en donaties van particulieren en bedrijven fiscaal aftrekbaar zijn. Ook de meeste winkels zijn geregistreerd als ANBI of hebben de ANBI-status in voorbereiding. Meer daarover is te vinden op de winkelpagina’s.

Giften aan goede doelen zijn fiscaal aftrekbaar. De Belastingdienst helpt je een handje door een deel van jouw gift te betalen.

Donateurs

Grote en kleine bedragen. Ze zijn allemaal even welkom. Wil je een financiële donatie doen aan Dress for Success Nederland? Dat kan door een bedrag over te maken op rekeningnummer NL02TRIO0390513563 ten name van Dress for Success Nederland, te Almere.

Wil je liever een winkel rechtstreeks financieel steunen? Kijk dan op de pagina van de betreffende winkel voor meer informatie. Je kunt via deze link gemakkelijk en veilig een iDEAL betaling doen via deze website. Bovendien kun je ons gratis steunen door online aankopen bij webwinkels zoals Coolblue, Booking.com en thuisbezorgd.nl voortaan te doen via Sponsorkliks.nl. Ook is het mogelijk om een  Facebook actie op te zetten. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Sponsoren en partners

Voor verdere groei en professionalisering komen wij graag in contact met bedrijven die ons bij het verwezenlijken van onze ambities financieel willen steunen. Met een gift en/of sponsoring van Dress for Success dragen jullie bij aan armoede bestrijding en arbeidsmarkt participatie. Het is goed om te weten dat jullie gift fiscaal aftrekbaar is, als deze aan een aantal fiscale voorwaarden voldoet.

Voor meer informatie over sponsoring of samenwerking kun je contact opnemen met Corine van Poppel, bestuurslid sponsoring en fondsenwerving: 06 53 24 47 78 of fondsenwerving@dressforsuccess.nl.

 

Ik wil kleding doneren

Icon box description

Ik wil sponsor worden

Icon box description

Ik wil vrijwilliger worden

Icon box description