Klingel

Modebedrijf KLiNGEL steunt Dress for Success met jubileum actie

Op 20 april valt een flyer van het online modebedrijf KLiNGEL op de mat bij 150.000 adressen. In deze flyer staat algemene informatie over Dress for Success en poseren vrijwilligers en een winkelmanager van een aantal Dress for Successwinkels in kleding uit de jubileumcollectie van KLiNGEL, dat dit jaar 25 jaar bestaat. KLiNGEL wil dit jubileum groots vieren en doet dat met een speciale actie voor Dress for Success.

KLiNGEL is een sympathiek, nuchter en positief merk en ziet een mooie connectie met Dress for Success, waarbij zij ook graag vrouwen op leeftijd wil helpen re-integreren. Vandaar dat KLiNGEL contact heeft gezocht met Dress for Success, met als resultaat een jubileum actie waarin wij een prominente rol spelen.

 

Wat houdt de samenwerking in? 

Samen met Patty Zomer, ambassadeur van Dress for Success, zet KLiNGEL in op een speciale actie. Wanneer klanten van KLiNGEL kleding kopen uit de door Patty samengestelde jubileumcollectie krijgt Dress for Success een percentage van de omzet.  Naast de donatie geeft KLiNGEL ook aandacht aan Dress for Success via haar Facebook pagina, waarop de komende periode interviews met onze vrijwilligers zullen staan. In juni viert KLiNGEL haar 25-jarig jubileum met een spectaculair charity dinner waarvoor deelnemers aan de actie kaarten kunnen winnen. De campagne duurt tot eind juni.

“Ter gelegenheid van ons 25-jarig jubileum willen we als KLiNGEL graag Dress voor Success laten delen in de feestvreugde. De doelstelling van deze organisatie ondersteunen wij van harte en vanuit onze expertise op modegebied kunnen wij hier een waardevolle bijdrage aan leveren.” – Linda de Man, Marketing & PR KLiNGEL

 

Samen maximale eruit halen
“We zijn heel blij met deze steun van KLiNGEL. De komende jaren zullen we meer landelijke samenwerkingen zoeken om daarmee het werk van onze 10 winkels (financieel) te ondersteunen. Naast de financiële bijdrage van KLiNGEL waren we ook heel blij dat we op deze manier enkele van onze 300 vrijwilligers in het zonnetje konden zetten. KLiNGEL heeft ze op de dag van de fotoshoot enorm in de watten gelegd. We gaan er samen met onze winkels een mooie actie van maken”’, verklaart Yvette van Aarle, bestuurslid fondsenwerving en sponsoring van Dress for Success Nederland.

 

Steun ons ook!
Bent u ook nieuwsgierig naar de jubileumcollectie van KLiNGEL? Bekijk hier de jubileumcollectie. Koop de leuke items uit de collectie en steun ons! Wilt u ons op een andere manier financieel steunen? Word dan ook donateur en help ons meer mensen te helpen!

 

Kleding bestellen voor de actie kan via https://www.klingel.nl/dress-for-success/