• Goed gekleed op weg naar een baan
  • En ook op weg naar uitzendwerk, een stageplek, vrijwilligerswerk, of als ZZP-er
  • Niet alleen passende kleding, maar ook advies!

Vacature Office Assistant landelijk bestuur

Ter ondersteuning van het landelijk bestuur zijn wij op zoek naar een Office Assistant(s) voor 12 - 16 uur per week - ook mogelijk als duobaan.

 

Wat ga je precies doen als Office Assistant?

In de rol als Office Assistant ben je dé steunpilaar van het landelijk bestuur. Niet op een kantoor, maar lekker vanuit huis. Dit doe je door zowel telefonisch als via e-mail het eerste aanspreekpunt te zijn voor de winkels, bestuursleden en relaties. Ook zorg je ervoor dat onze website altijd up-to-date is, plaats je berichten op onze social media kanalen en redigeer je onze nieuwsbrief. Daarnaast beheer je onze Dropbox, notuleer je bij onze bestuursvergaderingen en plan je de nodige bijeenkomsten in. Dit kan grotendeels op momenten die jij zelf kiest, tenzij er sprake is van een belangrijke vergadering of bijeenkomst. Tenslotte ben je eerste aanspreekpunt, vraagbaak en troubleshooter voor de winkels als het gaat om ons registratiesysteem.

 

Wie zoeken wij?

Voor deze rol is het dus handig als je dienstverlenend bent ingesteld, er voldoening uithaalt om relaties aan te gaan/te onderhouden en zelfstandig kunt werken. Daarnaast vinden we het prettig als je over een vlotte pen beschikt, handig bent met de computer als het gaat om een CMS of registratiesysteem en al (enige) kennis hebt over het inzetten van social media. Het is natuurlijk een pré als je affiniteit hebt met de kledingbranche en/of de arbeidsmarkt.

 

Wat bieden wij jou?

Je krijgt de mogelijkheid om een belangrijke schakel te vormen in de communicatie binnen (winkels, bestuursleden)  Dress for Succes, maar ook daarbuiten (klanten, relaties). Aangezien wij geen kantoor hebben, werk je grotendeels vanuit huis. Soms zijn er bijeenkomsten op locatie. Reis-en onkosten vergoeden wij natuurlijk. Daarnaast ontvang je een vrijwilligersvergoeding van € 100,- per maand.

 

Vind je het leuk om als Office Assistant je steentje bij te dragen aan onze mooie stichting, mail dan je CV met korte motivatie naar Josje Bootsma via secretaris@dressforsuccess.nl. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Josje via 06-48551580.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.