• Goed gekleed op weg naar een baan
  • En ook op weg naar uitzendwerk, een stageplek, vrijwilligerswerk, of als ZZP-er
  • Niet alleen passende kleding, maar ook advies!

Vacature Social Media Expert landelijk bestuur

Ter ondersteuning van het landelijk bestuur zijn wij op zoek naar een Creatieve Social Media Expert voor ongeveer 8 uur per maand.

 

Wat ga je precies doen?

Als social media specialist zorg je voor het onderhouden en uitbouwen van de social media kanalen van Dress for Success Nederland. Dit zijn voor ons belangrijke kanalen waarmee we nog heel veel meer kunnen doen! Je bent creatief in het creëren van content, bedenkt leuke campagnes om onze naamsbekendheid te vergroten én waardoor meer klanten onze winkels weten te vinden. Je stelt hiervoor een contentkalender op in samenwerking met de marcomm collega’s in het land en bewaakt de uitvoering hiervan. Je analyseert de resultaten van onze activiteiten, bespreekt dit met het bestuur en stuurt bij.

 

Wie zoeken wij?

Je kent alle ins en outs van social media. Je bent copywriter, designer en strateeg in 1. Je hebt een vlotte pen en weet ook hoe je een creatieve post zelf kunt creëren, met foto en video. Met jouw proactieve werkwijze weet je op actualiteiten in te spelen maar je kunt ook een lange termijn strategie te ontwikkelen inclusief een benodigd budget en planning. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies, bent vraagbaak en neemt initiatief wanneer nodig.

 

Wat bieden wij jou?

Je krijgt heel veel ruimte om met jouw expertise en creativiteit Dress for Success nog beter op de kaart te zetten. Aangezien wij geen kantoor hebben, werk je grotendeels vanuit huis. Soms zijn er bijeenkomsten op locatie. Reis-en onkosten vergoeden wij natuurlijk.

 

Iets voor jou?

Dan maken we graag kennis met je! Stuur je CV en korte motivatie naar Tanja Boon via tanja.boon@dressforsuccess.nl. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Tanja via      06-28812083.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.