• Goed gekleed op weg naar een baan
  • En ook op weg naar uitzendwerk, een stageplek, vrijwilligerswerk, of als ZZP-er
  • Niet alleen passende kleding, maar ook advies!

Office Assistant gezocht!

Dress for Success Nederland zoekt:

 

Enthousiaste Office Assistant voor 4 - 8 uur per week

 

Wil jij een waardevolle bijdrage leveren aan mensen in onze samenleving die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken? Ben je goed georganiseerd en proactief en vind je het leuk om als vrijwilliger jouw maatschappelijke betrokkenheid te tonen? Dress for Succes Nederland zoekt voor het landelijke bestuur een Office Assistant.

 

Vrijwilligersorganisatie Dress for Success voorziet mensen met een krappe beurs van een passende outfit voor een succesvol sollicitatiegesprek. In Nederland telt Dress for Succes 10 winkels. Met veel enthousiasme zorgen al onze vrijwilligers ervoor dat zoveel mogelijk klanten goed gekleed en vakkundig geadviseerd naar hun sollicitatiegesprek kunnen.

 

Dress for Success maakt deel uit van een wereldwijde organisatie met haar hoofdkantoor in de Verenigde Staten. Het landelijk bestuur in Nederland vormt de schakel tussen Dress for Success Worldwide en de Nederlandse organisatie.

 

Wat ga je precies doen?

In de rol als Office Assistant ben je dé steunpilaar van het landelijk bestuur. Niet op een kantoor, maar lekker vanuit huis. Dit doe je door zowel telefonisch als via e-mail het eerste aanspreekpunt te zijn voor de winkels, bestuursleden en relaties. Daarnaast beheer je onze Dropbox, notuleer je bij onze bestuursvergaderingen en plan je de nodige bijeenkomsten in. Dit kan grotendeels op momenten die jij zelf kiest.

 

Wie zoeken wij?

We vinden het belangrijk dat je goede organisatorische vaardigheden hebt en oog voor detail. Je vindt het leuk om anderen te helpen en kunt goed zelfstandig werken. Daarnaast is het handig als je over een vlotte pen beschikt en affiniteit hebt met de kledingbranche en/of de arbeidsmarkt.

 

Wat bieden wij jou?

Je krijgt de mogelijkheid om een belangrijke schakel te vormen in de communicatie binnen (winkels, bestuursleden) Dress for Succes, maar ook daarbuiten (klanten, relaties). Je kunt je werktijden zelf indelen en werkt grotendeels vanuit huis. Soms zijn er bijeenkomsten op locatie. Reis-en onkosten vergoeden wij natuurlijk. Daarnaast ontvang je een vrijwilligersvergoeding van € 100,- per maand.

 

Ben je enthousiast?

Dan maken we graag kennis met je! Stuur je CV en korte motivatie naar Josje Bootsma via secretaris@dressforsuccess.nl. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Josje via 06-48551580.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.