Vacature Bestuurssecretaris

Voor het landelijk bestuur zijn wij op zoek naar een enthousiaste en maatschappelijk betrokken Secretaris. In deze functie speel je een cruciale rol in de coördinatie van diverse vergaderingen, het notuleren van besprekingen en het onderhouden van contacten met de collega’s van de lokale besturen. Daarnaast denk en werk je mee aan projecten die bijdragen aan het realiseren van de ambities van Dress for Success Nederland.

 

Verantwoordelijkheden

  • Plannen, organiseren en notuleren van reguliere bestuursvergaderingen (10x per jaar) en de ALV (2x per jaar). Het vastleggen en verspreiden van notulen en besluiten van bestuursvergaderingen en het bewaken van opvolging van actiepunten.
  • Fungeren als centraal aanspreekpunt voor bestuursleden, winkels en externe belanghebbenden.
  • Bijhouden van belangrijke documenten, zoals statuten, beleidsstukken, jaarverslagen en andere relevante bestuursinformatie en zorgen voor gestructureerde archivering van documenten en informatie.
  • Ondersteunen van de voorzitter bij het coördineren van activiteiten en taken binnen het bestuur.
  • Assisteren bij administratieve taken zoals het opstellen van agenda's, correspondentie en rapportages.
  • Waarborgen van vertrouwelijkheid van bestuursaangelegenheden en -informatie.
  • Bijdragen aan het continue verbeteren en professionaliseren van de bestuurlijke processen.
  • Meedenken en input geven als bestuurslid bij tal van onderwerpen om de organisatie verder te helpen.

 

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste en betrokken collega bestuurslid met goede administratieve en organisatorische vaardigheden en oog voor detail. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk en weet verbinding te realiseren, binnen en buiten het bestuur. Ervaring in een vergelijkbare functie en/of bestuurlijke omgeving is een pré. Affiniteit met de missie en waarden van Dress for Success Nederland is natuurlijk een must!

 

Wat bieden wij jou?

Een veelzijdige functie in een organisatie met veel ambities in het vergroten van onze impact. Het is een onbezoldigde functie maar reis-en onkosten vergoeden wij natuurlijk.

 

Heb je interesse?

Dan maken we graag kennis met je! Stuur je CV en korte motivatie naar Heleen Vaandrager via voorzitter@dressforsuccess.nl. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Heleen via 06-10765729 of met Corine van Poppel via 06-53244778 .

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.