'Een nieuwe outfit zorgt ervoor dat klanten vaak met veel meer zelfvertrouwen het sollicitatiegesprek in gaan.'
'Mooie, nette en goede kleding.
Ik ben heel professioneel en prettig geholpen.'
Senna Bouteba, Start Foundation
'Start Foundation steunt Dress for Success, omdat je bij werkgevers maar één keer een eerste indruk maakt.'
previous arrow
next arrow
Slider

Dress for Success Leiden

Dress for Success Leiden is een vrijwilligersorganisatie die mensen met een kleine beurs en op zoek naar werk, voorziet van representatieve kleding. Zij  hebben vaak behoefte aan een goed advies over welke kleding passend is voor de functie en hoe zij hun persoonlijke presentatie kunnen verbeteren. De  betrokken houding en deskundige advisering van de winkelmedewerkers is hierbij essentieel. De klanten vertellen dat ze door de kleding met meer zelfvertrouwen solliciteren. De winkel is er voor de hele regio; van de Duin- en Bollenstreek, Leiden, Rijnstreek tot en met Zoetermeer.

Er is een twintigtal enthousiaste vrijwilligers actief die enerzijds meewerken in de winkel  of anderzijds zorgen voor de nieuwsbrief, Social Media, PR, kledingacties, het nabellen van klanten etc.

Contactinformatie

Adres
Janvossensteeg 65
2312 WD Leiden
Telefoon
+31 (0)6-14232372
E-mail
info@dressforsuccessleiden.nl

Financieel Ondersteunen
Kleding krijgen we gratis van bedrijven en particulieren. Om een outfit compleet te maken zijn er soms extra kosten.
Je kunt ons ondersteunen door je bijdrage over te maken op bankrekeningnummer NL69 RABO 0191 9429 95 t.n.v. Stichting Dress for Success Leiden o.v.v. ‘gift Dress for Success Leiden’. Elke bijdrage is van harte welkom.

Giften aan erkende goede doelen en instellingen met de ANBI-status kunnen fiscaal aftrekbaar zijn. De Stichting Dress for Success Leiden is een algemeen nut beogende instelling (ANBI). Lees meer informatie over fiscaal aftrekbare giften: bij de Belastingdienst en/of bij ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling).

Winkel openingstijden:
Dinsdag-, Woensdag-, donderdag- en vrijdagochtend van 09:30 tot 12:30.

Telefoon tijdens openingstijden: +31 (0)6-14232372

Dress for Success Leiden is sinds 2015 een algemeen nut beogende instelling (ANBI).

Naam: (Stichting) Dress for Success Leiden
RSIN/fiscaalnummer: 854974908
Contactgegevens: Bestuur Dress for Success Leiden
Janvossensteeg 65
2312 WD Leiden
info@dressforsuccessleiden.nl
+31 (0)6-53417866
Bestuurssamenstelling: Ton de Bruin, voorzitter
Ton van Wetten, penningmeester
Nony Verschoor, bestuurlijk secretaris
Bud Bickes, bestuurslid
Hester Dijk, bestuurslid

 

Beleidsplan: klik op deze link

Beloningsbeleid:

Dress for Success Leiden is een vrijwilligersorganisatie. Bestuur en vrijwilligers zijn onbezoldigd. Alleen onkosten, zoals reiskosten worden vergoed. Zij heeft 1 persoon in dienst voor 9 uur per week.

Doelstelling:

Ondersteunen en aanmoedigen van en het verlenen van hulp aan mensen met een minimuminkomen bij het vinden van een (on)betaalde baan of stageplek; of bij het starten als zelfstandig ondernemer.

Dit doel wil de stichting met name bereiken door mensen uit de doelgroep, die gaan solliciteren, te assisteren met het realiseren van een goede uiterlijke presentatie en waar nodig het verstrekken van goede gratis sollicitatiekleding. Bij het verkrijgen van de baan kan de klant nog een 2e set kleding krijgen om de kans op het behouden van werk te vergroten. Daarnaast, zo mogelijk, andere activiteiten die de kans op het vinden van werk bevorderen, organiseren.

Verslag van de uitgeoefende activiteiten: klik op deze link

Financiële verantwoording: klik op deze link

Privacyverklaring Dress for Success: klik op deze link

Missie Dress for Success Nederland
‘De missie van Dress for Success® is vrouwen en mannen in staat te stellen economische onafhankelijkheid te bereiken, met een ondersteunend netwerk, professionele kleding en de ontwikkeling van vaardigheden om beter te functioneren in hun werk en persoonlijk leven.’

Dress for Success Leiden heeft een eigen website: www.dressforsuccessleiden.nl