De Dress Code

'Een nieuwe outfit zorgt ervoor dat klanten vaak met veel meer zelfvertrouwen het sollicitatiegesprek in gaan.'
'Mooie, nette en goede kleding.
Ik ben heel professioneel en prettig geholpen.'
Senna Bouteba, Start Foundation
'Start Foundation steunt Dress for Success, omdat je bij werkgevers maar één keer een eerste indruk maakt.'
previous arrow
next arrow
Slider

De Dress Code omschrijft de waarden en uitgangspunten waarop onze dienstverlening gebaseerd is. Alle Dress for Succes-winkels werken op basis van deze principes:

  • Vrijwilligers: onze organisatie draait hoofdzakelijk op enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers. De belangeloze inzet van onze vrijwilligers is cruciaal voor het succes van Dress for Success. (Mede) hierdoor zijn onze kosten laag en komen inkomsten en bijdragen van sponsoren maximaal ten goede aan onze klanten;
  • Gratis voor werkzoekenden: onze dienstverlening is gratis voor werkzoekenden die met een minimuminkomen (weer) aan het werk willen;
  • Geen winstdoelstelling: alle Dress for Success-winkels zijn stichtingen en het maken van winst is dus geen doelstelling. Kleding die niet gebruikt wordt in onze winkels wordt in principe doorgeschonken aan andere goede doelen.
  • Kledingdonaties: Dress for Success-winkels kopen geen kleding in. Alle kleding die wij gebruiken, is ontvangen uit donaties van werkende mensen en/of bedrijven. Op deze manier kunnen werkenden iets terug doen voor werkzoekenden (solidariteitsprincipe).

Ik wil kleding doneren

Icon box description

Ik wil sponsor worden

Icon box description

Ik wil vrijwilliger worden

Icon box description