Zo werkt het

'Een nieuwe outfit zorgt ervoor dat klanten vaak met veel meer zelfvertrouwen het sollicitatiegesprek in gaan.'
'Mooie, nette en goede kleding.
Ik ben heel professioneel en prettig geholpen.'
Senna Bouteba, Start Foundation
'Start Foundation steunt Dress for Success, omdat je bij werkgevers maar één keer een eerste indruk maakt.'
previous arrow
next arrow
Slider

Heb je binnenkort een sollicitatiegesprek of presentatie, twijfel je over je kleding en is nieuwe kleding voor jou te duur? Dan ben je in één van de winkels van Dress for Success van harte welkom. Je krijgt deskundig advies bij het vinden van een geschikte combinatie. De kleding is zowel nieuw als gebruikt en van hoge kwaliteit. Je krijgt van Dress for Success een basisoutfit en als het mogelijk en nodig is, maken wij je nieuwe look compleet met schoenen en accessoires.

Maar hoe gaat zo’n afspraak nu precies in zijn werk?

Tijdens de afspraak overhandig je (een kopie van) de gevraagde documenten (bewijs inkomsten en de uitnodiging voor het gesprek of de presentatie) aan de vrijwilliger die jou gaat helpen bij het vinden van een geschikte outfit. Deze zal ook een aantal gegevens van je willen noteren. Hoe we daar mee omgaan lees je in de privacyverklaring van Dress for Success. Jullie bespreken de sollicitatie of presentatie en de vrijwilliger brengt samen met jou je (kleding-) wensen in kaart: Op wat voor functie heb je gereageerd? Heb je zelf ideeën over hoe je voor de dag wilt komen? Hoe is de cultuur van het bedrijf waar je op gesprek mag komen (formeel of informeel)? Vervolgens brengen jullie een bezoek aan de winkel, waar jullie op zoek gaan naar een outfit die past bij jou en bij de functie waarop je solliciteert. Desgewenst (en indien voorhanden) kan de outfit aangevuld worden met schoenen en accessoires. Aan het einde van de afspraak loop jij de winkel uit met een outfit die bij jou past en waarmee je representatief en vol zelfvertrouwen je gesprek of presentatie in kunt gaan. Je hoeft niet te betalen voor de afspraak en de outfit. De outfit mag je bovendien houden.

We houden graag contact met je, om te horen hoe je gesprek of presentatie is verlopen. Ben je aangenomen? Dan mag je terugkomen voor een tweede outfit! Zo helpen we je om de eerste periode van je nieuwe baan representatief voor de dag te komen.

Ik wil kleding doneren

Icon box description

Ik wil sponsor worden

Icon box description

Ik wil vrijwilliger worden

Icon box description