'Een nieuwe outfit zorgt ervoor dat klanten vaak met veel meer zelfvertrouwen het sollicitatiegesprek in gaan.'
'Mooie, nette en goede kleding.
Ik ben heel professioneel en prettig geholpen.'
Senna Bouteba, Start Foundation
'Start Foundation steunt Dress for Success, omdat je bij werkgevers maar één keer een eerste indruk maakt.'
previous arrow
next arrow
Slider

Zoek jij een geschikte outfit om te solliciteren?

Dress for Success helpt je om goed voorbereid en verzorgd voor de dag te komen op je sollicitatiegesprek en zo de kans op werk te vergroten. Wij doen dat door het aanbieden van passende kleding en helpen je met het verbeteren van je persoonlijke presentatievaardigheden. Ook mensen die vanuit een (financiële) achterstandsituatie een eigen bedrijf starten of in aanmerking willen komen voor een stage- of opleidingsplek kunnen onder voorwaarden terecht bij Dress for Success.

Dress for Success heeft negen winkels in Nederland; er is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Voor het maken van een afspraak, neem je rechtstreeks contact op met een winkel bij jou in de buurt.

Je kunt gebruik maken van Dress for Success als je geen (eigen ) inkomen, een minimum inkomen of een uitkering (WWB, WW, WIA of Wajong) hebt en op zoek bent naar (beter) werk. Dress for Success is laagdrempelig en wil zoveel mogelijk mensen helpen bij hun zoektocht naar werk. Het maakt dus niet uit of je op zoek bent naar je eerste baan of na een periode van werkloosheid weer aan de slag wilt: Dress for Success is er voor iedereen.

We vragen je om een recent bewijs van je inkomsten en een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek of presentatie mee te nemen. Indien je voldoet aan deze twee criteria maken wij graag een afspraak met je voor een eerste kledingsessie in één van onze winkels. Bij een succesvolle sollicitatie of presentatie zien we je graag terug voor het uitzoeken van een tweede set kleding. Zo kun je de eerste periode gepast gekleed en met zelfvertrouwen naar je werk.

Weet je niet zeker of je in aanmerking komt voor een kleedsessie? Neem dan contact met ons op; we informeren je graag!

Wat doet Dress for Success

Ik wil kleding doneren

Icon box description

Ik wil sponsor worden

Icon box description

Ik wil vrijwilliger worden

Icon box description