• Goed gekleed op weg naar een baan
  • En ook op weg naar uitzendwerk, een stageplek, vrijwilligerswerk, of als ZZP-er
  • Niet alleen passende kleding, maar ook advies!

Nieuws

Opening Dress for Success Groningen

Onder flinke belangstelling verrichtte wethouder Eelco Eikenaar op 29 augustus de officiële opening van het pand van Dress for Success Groningen. Hij deed dat door de laatste hand te leggen aan de aankleding van een etalagepop.

Lees meer »

De kleine consultant Groningen geeft advies aan Dress for Success Hoogezand-Sappemeer

Een aantal maanden geleden heeft Dress for Success Hoogezand-Sappemeer, De Kleine Consultant Groningen ingehuurd voor advies. Het contact is gelegd op de Beursvloer van de Haren-Tynaarlose Uitdaging in Eelde. De Kleine Consultant is een enthousiaste groep leuke, jonge studenten met ieder hun eigen vakgebied. Dress for Success wilde graag advies (onder andere) over hoe we onze naamsbekendheid kunnen vergroten. De Kleine Consultant heeft hier uitgebreid onderzoek naar gedaan en hier een rapport van gemaakt. Tijdens een eindpresentatie bij Dress for Success in Hoogezand, hebben ze hun bevindingen toegelicht en aanbevelingen gedaan. De Kleine Consultant heeft heel goed werk geleverd. Het is een heel professioneel eindrapport geworden, met zeer bruikbare tips en adviezen. Dress for Success Hoogezand-Sappemeer zal hier in de komende maanden mee aan de slag gaan.

Lees meer »

Dress for Success Hoogezand-Sappemeer cheque ontvangen; ING actie Help Nederland vooruit

Dress for Success Hoogezand-Sappemeer is in de prijzen gevallen bij de ING actie Help Nederland Vooruit. Op 21 maart zou de feestelijke prijsuitreiking zijn, maar vanwege de Coronacrisis is dit afgelast. In plaats daarvan werd de cheque per koerier bezorgd. ING bedankt voor dit mooie bedrag. Hier kan Dress for Success weer veel mensen mee (vooruit) helpen. Namens het hele team: Iedereen die op Dress for Success Hoogezand-Sappemeer gestemd heeft, HEEL HARTELIJK BEDANKT!!

Lees meer »