• Goed gekleed op weg naar een baan
  • En ook op weg naar uitzendwerk, een stageplek, vrijwilligerswerk, of als ZZP-er
  • Niet alleen passende kleding, maar ook advies!

Team

Het team van Dress for Success Eindhoven bestaat uit de klantadviseurs, coördinator, manager, bestuur en ambassadeurs.

De klantadviseurs

De 17 goed opgeleide klantadviseurs/stylisten geven werkzoekenden persoonlijk advies over kleding, kleuren en stijl. Zij kleden de klanten voor hun sollicitatiegesprek en zorgen dat alles in de winkel goed verloopt.

De klantadviseurs zijn verder betrokken bij PR-activiteiten, geven workshops en presenteren Dress for Success op banenmarkten en bij sponsors.

Ik ben Monique Ham en sinds begin 2022 klantadviseur bij bij Dress for Success Eindhoven op donderdag.

Ik ben door mijn grote liefde enige jaren geleden in Eindhoven neergestreken. Ben moeder van een zoon en een dochter en sinds 4 jaar ook een trotse oma. In mijn vorige woonplaats Amersfoort heb jaren met veel plezier in diverse modewinkels gewerkt. Om de klanten van een nog beter advies te voorzien ben ik de opleiding voor Kleur & Stijlconsulent gaan doen. Deze ervaring is natuurlijk ook heel goed voor mijn werk bij Dress for Success. Het blíjft mooi om te zien dat je met de ‘juiste’ kleuren en kleding iemand een totale metamorfose kan geven! En hoe fijn is het om met de juiste, passende outfit te gaan solliciteren? Wat ook nog het vermelden waard is, is dat ik ook trouwambtenaar ben en ook dat doe ik met veel liefde en toewijding. Het geeft me energie om mensen mooie momenten te geven, een van de redenen dat ik me erg op mijn plek voel bij Dress for Success!

 

Yvette van Vonderen is één van de Klantadviseurs van Dress for Success Eindhoven. Naast haar baan als Information Engineer werkt ze als vrijwilliger op de woensdag.

'Klantadviseur bij Dress zijn, is voor mij een genietmoment in de week! Het bezig zijn met kleur, vormen en kleding, maar vooral zelfvertrouwen geven aan klanten door ze er stralend uit te laten zien doet mij zeer goed. Het is fantastisch om samen met mijn lieve collega’s het leven van een mens een stukje mooier te maken.'

Nieuwsgierig naar wat Yvette zoal bij ons doet? Klik op de foto.

 

 

Klik op de foto om nog een beleving van een klantadviseur te bekijken.

Heb jij ook interesse om klantadviseur/stylist te worden? Kijk dan bij de vacature .

De winkelcoördinatoren

Karin Brouwers en Marjon Vreeswijk

De winkelcoördinator is verantwoordelijk voor alle operationele zaken rondom het runnen van de ‘winkel’. Deze functie is een duo-baan van Karin en Marjon. Beide dames zijn geen onbekenden voor de organisatie. Ze werken naast hun baan als zelfstandige al járen als vrijwilliger bij Dress for Success en hebben als klantadviseur heel veel mensen van advies en een sollicitatie-outfit voorzien. 

De manager

Bertine Oudesluijs

Eigenaar BO imagocoach

"Na 14 jaar ben ik nog steeds even enthousiast om samen met een geweldig team Dress for Success Eindhoven te vormen. Een team met een diversiteit aan talenten, ieder draagt op eigen wijze een steentje bij. Naast algemene management taken ben ik sinds eind 2021 voor Dress for Success betrokken bij het programma de Verschilmakers van het Oranjefonds. Dit programma gaat vrijwilligerswerk onder jongeren stimuleren om zo maatschappelijke organisaties te verduurzamen en toekomstbestendig te maken. 

Samenwerken met zoveel organisaties in de stad en regio, die zich inzetten om uitvoering te geven aan de Participatiewet, verrijkt mijn leven.

En werkzoekenden net dat extra zetje te geven om zich vol zelfvertrouwen te kunnen presenteren geeft me veel voldoening."

Het bestuur

Ward Overeem, voorzitter 

Directeur van Metechnica

"Het is zo belangrijk dat sollicitanten zich goed weten te presenteren. Dress for Success levert hier een substantiële bijdrage aan door niet alleen geschikte kleding te verstrekken, maar ook advies en workshops te organiseren, waardoor de sollicitant meer vertrouwen krijgt en goed voorbereid op gesprek komt. Een initiatief dat ik een warm hart toedraag omdat ik dagelijks zie hoe belangrijk een goede en verzorgde presentatie is voor het verkrijgen van werk. Ik ben dan ook met recht een trotse bestuurder van Dress for Success."

Laura van Verseveld, secretaris/penningmeester 

Ondernemer

"Met zelfvertrouwen gaan solliciteren bij een werkgever is waar Dress for Success voor staat. Dankzij vele vrijwilligers, donateurs, ambassadeurs en alle andere betrokkene, kunnen mensen met een minimuminkomen kledingadvies krijgen, workshops volgen en krijgen ze zelfs passende en geschikte kleding mee om goed voor de dag te komen op een sollicitatiegesprek. Als bestuurslid draag ik graag mijn steentje bij aan deze waardevolle stichting."

Anastasia Tegopoulou, algemeen bestuurder

Engineering Supervisor bij DAF Trucks NV

"Via Dress for Success Eindhoven lever ik graag een bijdrage aan het bereiken van financiële onafhankelijkheid en persoonlijke groei. Om het leven een beetje beter te maken voor mensen die minder geluk hebben."

 

 

 

 

De ambassadeurs

Peronne Knapen

Regiomanager van Start People

"Ik ben sinds 2014 ambassadeur van Dress for Success. Vanuit mijn vakgebied weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om een goede eerste indruk te maken tijdens een sollicitatiegesprek. Je krijgt maar één kans voor een eerste indruk. Ik wil via Dress for Success graag iets extra’s doen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Want werk creëert waarde! Dress for Success is een perfecte formule die aansluit en 100% bij me past."

Anke van Luyt

Expert onbewuste beeldvorming

"Het is zaak je uiterlijk voor jezelf en de ander al voor je laten spreken, voordat je nog maar een woord hebt gezegd. Je kennis en kunde aan de oppervlakte krijgen is een vak op zich, een onderschat vak. De vakvrouwen bij Dress for Success beheersen dit vak, ze kunnen toveren, zelfvertrouwen toveren! Dat blijkt iedere keer weer als iemand met een brede glimlach het pand verlaat, omdat zij hun beste ik zojuist in de spiegel hebben aangekeken. Daarom ben ik rete trots om als hun ambassadeur naar buiten te mogen treden, je bent namelijk zoveel meer dan je uitkering!"