Word donateur

Dress for Success kan het niet alleen. Wij kunnen alle support gebruiken. Ook die van jou.

Met jouw financiële steun zijn wij in staat om onze winkelactiviteiten uit te (blijven) voeren en de landelijke organisatie te laten functioneren. Wil je een financiële donatie doen aan de landelijke organisatie van Dress for Success? Dat kan door een bedrag over te maken op rekeningnummer NL02TRIO0390513563 ten name van Stichting Dress for Success Nederland te Almere. Dat kan ook via de rode knop hierboven op deze pagina.

Wil je liever een winkel rechtstreeks financieel steunen? Of wil je graag je kleding doneren? Kijk dan op de pagina van de betreffende winkel voor meer informatie.

De winkels zijn continu op zoek naar representatieve kleding en bijpassende schoenen en accessoires. Dress for Success heeft slechts in beperkte mate de beschikking over nieuwe kleding. Daarom is gebruikte kleding, mits niet gedateerd, gereinigd en nog in goede staat, bij ons van harte welkom. Word sponsor of verzin een leuke actie om geld of kleding in te zamelen en help ons om op onze beurt werkzoekenden te helpen. Dress for Success kan hierbij ondersteuning bieden.

ANBI

Dress for Success Nederland is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Giften aan ons kun je, onder voorwaarden, aftrekken van de belasting. Klik hier voor de regels en voorwaarden.

Periodieke gift

Het mooiste zouden wij het natuurlijk vinden als je periodiek een bedrag(je) laat overmaken naar onze rekening NL02TRIO0390513563 t.n.v. Stichting Dress for Success Nederland te Almere.
Als je aan de voorwaarden van de Belastingdienst voldoet mag je het hele bedrag aftrekken. Een van de voorwaarden is dat je een schriftelijke overeenkomst met ons aangaat. Het formulier daarvoor kan je hier downladen. Stuur het formulier na invullen en ondertekenen naar info@dressforsuccess.nl. Wij sturen je dan een door ons ondertekend exemplaar terug. 

Hier kan je onze ANBI status controleren

Gratis gesponsord doneren

Sponsorkliks

Koop je online? Start je sessie dan nu bij SponsorKliks en steun Dress for Success zonder dat het je geld kost. Ga via de link naar SponsorKliks, kies je winkel en koop zoals je gewend bent. Door online aankopen te doen via SponsorKliks gaat een percentage van het aankoopbedrag naar ons. Het kost niks extra, gaat zonder account en de prijs is hetzelfde.

Heel veel bekende webwinkels, zoals MediaMarkt, Thuisbezorgd.nl, Expedia, Bol.com, Booking.com en Coolblue zijn aangesloten bij dit initiatief. 

123inkt.nl

Stuur je lege cartridges terug via 123inkt.nl en kies voor een donatie aan Dress for Success Nederland. Het bedrag, vaak € 0,50 per cartridge, gaat direct naar ons.
Ook een makkelijk idee voor een inzamelingsactie: vraag ouders op school, collega's of teamgenoten om hun lege cartridge in een bak te doen, stuur het op (gratis) en vraag 123inkt.nl om het geld te doneren aan Dress for Success. Goed voor het milieu en goed voor ons!

Youbedo

Is een internet boekhandel. Over zichzelf zegt Youbedo:

"Boeken verkopen is voor ons een middel om ons doel te bereiken: een eerlijke en rechtvaardige wereld. 
Door je bestelling bij YouBeDo te plaatsen, help je mee de geldstroom naar de goede doelen te vergroten. We verkopen ruim 2 miljoen boekentitels en je betaalt dezelfde prijs als bij andere boekhandels.
Jij koopt een boek, wij doneren tot 12% van het aankoopbedrag (berekend over het bedrag exclusief btw) aan een goed doel dat jij kiest."