Ja, ik wil graag bijdragen aan het succes van werkzoekenden in Eindhoven en omgeving

 

Dress for Success haalt alles uit de kast voor de klanten, dus we moeten onze kledingvoorraad regelmatig aanvullen. Misschien heb je nog een mooi kledingstuk hangen dat je niet meer draagt. Of heb je als fashionretailer nog overschot dat je graag wilt afschrijven. Je kunt goede en bruikbare kleding, accessoires (shawls, sieraden) en schoenen doneren aan Dress for Success. Onze klanten zijn er blij mee!

 

Wil je samen met collega's een goede doelen actie organiseren? Denk dan eens aan een kledinginzameling binnen je bedrijf. Je vergroot hiermee de kansen van veel werkzoekenden op de arbeidsmarkt.

 

Niet alle kleding is geschikt om in te solliciteren. We ontvangen graag kleding die heel, gewassen en up-to-date is. We hebben een overzichtje gemaakt welke kleding niet geschikt is voor klanten van Dress for Success. Voor die kleding kun je beter een andere goede bestemming kiezen.

Overzicht herenkleding

Overzicht dameskleding

 

LET OP!

WE ZIJN VERHUISD. ONS NIEUWE ADRES: ROOIJAKKERSSTRAAT 3 (DE HURK - OP HET TERREIN VAN ERGON) IN EINDHOVEN. HEEL GRAAG TOT ZIENS!

 

Kledingafgifte 

Kledingafgifte is mogelijk op dinsdag, woensdag en donderdag van 9.00 tot 14.00 uur bij ons pand aan de Rooijakkersstraat 3 in Eindhoven. Onze locatie bevindt zich op het terrein van Ergon. Volg de bordjes 'Dress for Success =>' en je vindt ons gemakkelijk. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Voor donaties van groothandel en detailhandel uit de kledingbranche kun je contact opnemen voor een afspraak.

 

Vakantie

Tijdens de schoolvakanties zijn we soms beperkter open. Wil je kleding afgeven, neem dan voor de zekerheid even contact met ons op. Dan sta je niet voor een gesloten deur. Bel met 06 -31 32 8 944.

Groothandel of detailhandel? Mail ons over donaties: