• Goed gekleed op weg naar een baan
  • En ook op weg naar uitzendwerk, een stageplek, vrijwilligerswerk, of als ZZP-er
  • Niet alleen passende kleding, maar ook advies!

Ja, ik wil graag bijdragen aan het succes van werkzoekenden in Eindhoven en omgeving

 

Dress for Success haalt alles uit de kast voor de klanten, dus we moeten onze kledingvoorraad regelmatig aanvullen. Misschien heb je nog een mooi kledingstuk hangen dat je niet meer draagt. Of heb je als fashionretailer nog overschot dat je graag wilt afschrijven. Je kunt goede en bruikbare kleding, accessoires (shawls, sieraden) en schoenen doneren aan Dress for Success. Onze klanten zijn er blij mee!

 

Wil je samen met collega's een goede doelen actie organiseren? Denk dan eens aan een kledinginzameling binnen je bedrijf. Je vergroot hiermee de kansen van veel werkzoekenden op de arbeidsmarkt.

 

Niet alle kleding is geschikt om in te solliciteren. We hebben een overzichtje gemaakt welke kleding niet geschikt is voor klanten van Dress for Success. Voor die kleding kun je beter een andere goede bestemming kiezen.

Overzicht herenkleding

Overzicht dameskleding

 

Kledingafgifte 

Kledingafgifte is mogelijk op dinsdag, woensdag en donderdag van 9.30 tot 14.00 uur. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken. We nemen de kleding bij de deur aan i.v.m. geldende coronamaatregelen en zoeken jouw donatie op een later tijdstip uit. Voor donaties van groothandel en detailhandel uit de kledingbranche kunt u contact opnemen voor een afspraak. 

 

Vakantie

Tijdens de schoolvakanties zijn we beperkter open. Wilt u kleding afgeven, neem dan voor de zekerheid even contact met ons op. Dan staat u niet voor een gesloten deur. Bel met 06-31328944.

Bel of mail ons over donaties: