Winkel beginnen?

Dress for Success is een wereldwijde vrijwilligersorganisatie. Dress for Success Nederland is de Vereniging van alle Dress for Success vestigingen in Nederland.
Wij zijn onderdeel van Dress for Success Worldwide. Elke Dress for Success-vestiging is een zelfstandige stichting met een eigen bestuur en vrijwilligers. Iedere vestiging is zelf verantwoordelijk voor de eigen financiën. Elke vestiging is lid van de Vereniging Dress for Success Nederland.

 

Er zijn drie voorwaarden waaraan een nieuwe locatie voor een Dress for Success winkel minimaal aan moet voldoen:
1. Afstand tot de dichtstbijzijnde winkel is minimaal 30 km.
2. Het voedingsgebied voor een nieuwe winkel is minimaal 100.000 inwoners.
3. De winkel heeft een eigen ingang grenzend aan openbaar gebied.

Er zijn verschillende stappen om een winkel te openen. 

  1. De eerste stap is het indienen van een motivatie. Je kunt de motivatievragen opvragen bij info@dressforsuccess.nl als je locatie voldoet aan de genoemde voorwaarden. 
  2. De tweede stap komt aan bod als je motivatie is geaccepteerd, dan schrijf je namelijk eerst het projectplan. Dit dien je in bij je contactpersoon van Dress for Success Nederland.
  3. Dan volgt de derde stap: Na goedkeuring van dit projectplan volgt de voorbereiding van de aanvraag bij Dress for Success Worldwide. Zijn alle documenten volledig en compleet dan dient Dress for Success Nederland de aanvraag in bij Dress for Success Worldwide.
  4. Vierde stap en laatste stap: Bij goedkeuring van de aanvraag wordt de licentie Dress for Success verleend met als voorwaarde het lidmaatschap van Dress for Success Nederland.

Heb je vragen, maak dan een telefonische afspraak via info@dressforsuccess.nl.