• Goed gekleed op weg naar een baan
  • En ook op weg naar uitzendwerk, een stageplek, vrijwilligerswerk, of als ZZP-er
  • Niet alleen passende kleding, maar ook advies!

Nieuws van Dress for Success Nederland

Feestelijke opening Dress for Success Amsterdam

Op vrijdag 2 september 2022 was het dan zover: de officiële en feestelijke opening van Dress for Success Amsterdam in het World fashion Centre!! Voorzitter Jeanine Blaauw richtte het woord tot de vrienden, vrijwilligers en andere ondersteuners. Ze praatte ons bij over de geschiedenis (de vele donaties van kleding, het fikse aantal kleedsessies en gemiddeld slagingspercentage van 70% door de jaren heen), de huidige staat, de plannen en de toekomst van Dress for Success.

Lees meer »

USG Restart en Dress for Success Hoogezand-Sappemeer succesvol

Weten jullie nog? Een aantal weken geleden hebben we Linda aan een leuke baan geholpen. Vanmorgen heeft Linda als cadeautje een kleedsessie gehad bij Dress for Success Nederland.Normaliter helpt Dress for Success werkzoekenden met een minimum inkomen aan een passende outfit voordat een kandidaat op sollicitatiegesprek gaat. Inmiddels is Linda al een aantal weken met veel plezier aan de slag bij haar nieuwe werkgever. Desalniettemin mocht zij vanmorgen twee mooie sets uitkiezen, die ze nu mooi kan dragen naar haar werk.Linda heeft hier erg van genoten. Ze is in het zonnetje gezet en dat deed haar zichtbaar goed. Wij willen Dress for Success ontzettend bedanken voor deze mooie ervaring voor haar en natuurlijk de volle tas met kleding… want alles gaat mee naar huis!

Lees meer »

Duurzame samenwerking Maandag® en Dress for Success Nederland

Zet 3 passievolle, daadkrachtige en creatieve vrouwen bij elkaar en er ontstaan prachtige ideeën en duurzame samenwerkingsinitiatieven.Corina Koekenbier - Muller, general manager van Dress for Success Amsterdam en Linda Luidens en Pauline de Waardt van Maandag® vormen de denktank en zijn de drijvende krachten achter een duurzame samenwerking tussen Maandag® en Dress for Success Nederland!

Lees meer »

Samenwerking Bijenkorf en Dress for Success

In januari en februari staan in alle winkels inleverpunten waar je nette kleding aan Dress for Success kunt doneren. Help mee en lever ook jouw (gedragen) pareltjes in, dan weet je zeker dat ze nog een waardevol tweede leven tegemoet gaan.   

Lees meer »