Nieuws van Dress for Success Nederland

VROUW Magazine op bezoek bij Dress for Success Rotterdam

Op de vraag of mode-redacteur Kim van #vrouwmagazine een dagje met ons mocht meelopen, zeiden wij natuurlijk meteen JA! En dus werden Kiki en Gulay bij Dress for Success Rotterdam niet door onze eigen styliste maar door Kim gekleed. Hoe dat was? Superleuk natuurlijk! Hieronder een indruk van het artikel.

Lees meer »

Donatie Werving op Maat

We zijn het jaar geweldig begonnen met een mooie donatie van Werving op Maat! In plaats van het uitreiken van een fysiek kerstgeschenk hebben zij namens al hun relaties een donatie aan ons gedaan. En daar zijn wij natuurlijk superblij mee want hierdoor komen onze plannen voor dit jaar weer een stukje dichterbij!

Lees meer »

De film: Brainwash op bezoek bij Dress for Success

We willen graag de beste versie van onszelf zijn. Maar hoe vrij zijn we écht om onze eigen weg in het leven te kiezen? Kan elk dubbeltje een kwartje worden, of worden je kansen bepaald door waar je wieg staat, waar je opgroeit en met welk geslacht je geboren bent? Deze vragen werden besproken in de Brainwash Special van zondag 13 november j.l. Waarin ook een bezoek aan Dress for Success Leiden werd gebracht en een mooi open interview met 1 van onze klanten is gehouden. Wij zien dagelijks dat het niet voor iedereen zo makkelijk is om een baan te vinden. Daarom helpen we iedereen met een minimuminkomen heel graag op weg naar werk met een mooie outfit en vol zelfvertrouwen.

Lees meer »

Dress for Success in Brainwash van VPRO

Op zondag 13 november brengt VPRO’s Brainwash in een kort item de activiteiten van Dress for Success in beeld. De uitzending onderzoekt in hoeverre economische en sociaal-culturele systemen ons belemmeren te worden wie we willen worden. Het item laat zien hoe Dress for Success werkzoekenden met een kleine beurs, met advies en kleding, begeleidt in het met zelfvertrouwen succesvol solliciteren. De winkel van Dress for Success Leiden was begin oktober voor dit programma heel even het decor van de opname voor deze uitzending.

Lees meer »

Feestelijke opening Dress for Success Amsterdam

Op vrijdag 2 september 2022 was het dan zover: de officiële en feestelijke opening van Dress for Success Amsterdam in het World fashion Centre!! Voorzitter Jeanine Blaauw richtte het woord tot de vrienden, vrijwilligers en andere ondersteuners. Ze praatte ons bij over de geschiedenis (de vele donaties van kleding, het fikse aantal kleedsessies en gemiddeld slagingspercentage van 70% door de jaren heen), de huidige staat, de plannen en de toekomst van Dress for Success.

Lees meer »

USG Restart en Dress for Success Hoogezand-Sappemeer succesvol

Weten jullie nog? Een aantal weken geleden hebben we Linda aan een leuke baan geholpen. Vanmorgen heeft Linda als cadeautje een kleedsessie gehad bij Dress for Success Nederland.Normaliter helpt Dress for Success werkzoekenden met een minimum inkomen aan een passende outfit voordat een kandidaat op sollicitatiegesprek gaat. Inmiddels is Linda al een aantal weken met veel plezier aan de slag bij haar nieuwe werkgever. Desalniettemin mocht zij vanmorgen twee mooie sets uitkiezen, die ze nu mooi kan dragen naar haar werk.Linda heeft hier erg van genoten. Ze is in het zonnetje gezet en dat deed haar zichtbaar goed. Wij willen Dress for Success ontzettend bedanken voor deze mooie ervaring voor haar en natuurlijk de volle tas met kleding… want alles gaat mee naar huis!

Lees meer »

Duurzame samenwerking Maandag® en Dress for Success Nederland

Zet 3 passievolle, daadkrachtige en creatieve vrouwen bij elkaar en er ontstaan prachtige ideeën en duurzame samenwerkingsinitiatieven.Corina Koekenbier - Muller, general manager van Dress for Success Amsterdam en Linda Luidens en Pauline de Waardt van Maandag® vormen de denktank en zijn de drijvende krachten achter een duurzame samenwerking tussen Maandag® en Dress for Success Nederland!

Lees meer »

Samenwerking Bijenkorf en Dress for Success

In januari en februari staan in alle winkels inleverpunten waar je nette kleding aan Dress for Success kunt doneren. Help mee en lever ook jouw (gedragen) pareltjes in, dan weet je zeker dat ze nog een waardevol tweede leven tegemoet gaan.   

Lees meer »