Wilt u ons steunen als bedrijf?

Dress For Success Maastricht helpt jaarlijks vele mensen uit de bijstand/armoedegrens bij het succesvol zijn bij sollicitaties. Dit doen wij door het gratis verstrekken van kleding indien men aanwijsbaar een sollicitatiegesprek heeft. Op deze manier helpen wij deze groep op weg naar zelfstandigheid. Het zelfvertrouwen dat men krijgt van een mooie, nieuwe passende outfit en de presentatie adviezen zijn van grote invloed op succesvolle sollicitaties.

Dress For Success Maastricht heeft géén inkomsten en de vrijwilligers werken onbezoldigd. De kleding ontvangen we van particuliere donaties of van bedrijven. Onze klanten krijgen de kleding gratis. Daarom zoeken we bedrijven en instellingen die maatschappelijk betrokken willen zijn en daarnaast de circulaire economie steunen. 

Wij zoeken sponsors die het mogelijk maken dat een aantal personen door Dress For Success Maastricht worden gekleed. De kosten voor het "geheel sollicitatie-klaar maken" bedragen € 165,- per persoon. Het is ook mogelijk om een aantal kledingsessies te adopteren.

Onze dienstverlening is volledig gratis en alle kosten worden betaald middels donaties en subsidies. Zonder de steun middels donaties kunnen we onze dienstverlening niet garanderen voor de toekomst. Uw bijdrage hierin is dan ook van harte welkom.

 

Ook als particulier kunt u ons steunen.

 

Donaties tot 25 Euro per jaar

Middels ons ‘Vriendje voor een Tientje’ kunt u ons (jaarlijkse) steunen met een kleine bijdrage. Dit is makkelijk geregeld via ons bijgevoegd machtigingsformulier. Dit kan per mail aan ons toegestuurd worden. 

Vriendje voor een tientje machtigingsformulier.pdf

 

Doneer eenmalig - vaker mag altijd :)

Met onderstaande QR-code kunt u een bedrag aan Dress for Success doneren. Het bedrag mag u zelf bepalen.

 

Meer informatie?

Wilt u eerst wat meer informatie ontvangen over het financieel steunen van onze dienstverlening of een ander financiële donatie willen doen, dan kunt u dit middels onderstaand verzoek doen. Alvast hartelijk dank voor uw steun!

Bankrekeningnummer 

NL92 RABO 0184 8674 01 t.n.v. Dress for Success Maastricht