Sponsors

Donateurspakketten

Sinds 1 januari 2023 is het mogelijk om een Dress for Success Donateurspakket af te nemen. Het donateurspakket is er voor verschillende budgetten en bijdrages, van 150,- tot 3.000,-. Uiteraard zorgt Dress for Success, indien gewenst, voor een passende tegenprestatie op het gebied van communicatie voor uw organisatie. Zo plaatsen wij bijvoorbeeld je logo op onze website en socials, in onze VOOR/NA posts, in onze nieuwsbrief of op LinkedIn.

Of ....ontvangen je medewerkers een GRATIS kleuradvies van onze stylistes! Meer weten over ons of welk donateurspakket voor jou interessant is? Kijk hier wat de mogelijkheden zijn, we vertellen er graag meer over! Bel Nathalie But, 030-2746563 (winkel) of 06-24542384. Of maildressforsuccessutrecht@gmail.com 

NB: Dress for Success heeft de ANBI Status. Dankzij onze ANBI-status kun je de donatie aan Dress for Success Utrecht als aftrekpost bij uw belastingaangifte opvoeren.

Het eerste donateurspakket is afgenomen door Van Benthem en Keulen Advocaten & Notariaat

Sponsors

Onderstaande bedrijven en organisaties maken het mogelijk dat we vele klanten kunnen helpen. Interesse om ook sponsor te worden? Neem dan telefonisch of via mail contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Giften

Kleding krijgen we gedoneerd door bedrijven en particulieren. Om een outfit compleet te maken zijn er soms extra kosten.

Je kunt ons ondersteunen door op de button 'Word sponsor' hierboven te drukken, je bijdrage over te maken op bankrekeningnummer NL03 INGB 0004 2885 30 t.n.v. Stichting Dress for Success Utrecht o.v.v. ‘gift’ of op de button hieronder te drukken. Elke bijdrage is van harte welkom.

Stichting Dress for Success Utrecht is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).Giften aan erkende goede doelen en instellingen met de ANBI-status kunnen fiscaal aftrekbaar zijn.