Verwijzers

Ben je participatie-specialist of reïntegratiecoach binnen de gemeenten van de Gemeenschappelijke Regeling Werkvoorziening Regio Eindhoven, dan kun je werkzoekenden en activatie-kandidaten voor een individuele advies en kleedsessie naar Dress for Success verwijzen. Dit kan al voordat er een sollicitatiegesprek gepland staat.

 

Bel 06 - 31 32 89 44 of stuur een e-mail naar welkom.eindhoven@dressforsuccess.nl.

 

Voor wie 

Dress for Success is er voor mensen met een uitkering of minimum inkomen die op zoek zijn naar (beter) werk, vrijwilligerswerk, stageplaats of die starten als zzp-er.

 

Workshop op locatie

Voor een groep van 4 of meer deelnemers komen we graag naar je toe. Eén van onze imagodeskundigen geeft een workshop over het belang van de eerste indruk, jezelf goed presenteren en hoe kleding daarbij is in te zetten. Na afloop kunnen de deelnemers een afspraak inplannen voor een persoonlijke kleedsessie bij de winkel van Dress for Success Eindhoven.

 

Workshop bij Dress for Success

Naast individuele sessies ontvangen we ook groepen tot 4 personen in onze winkel.

Deze groepsworkshop kunnen werkzoekenden aanvullen met persoonlijk advies en een kleedsessie.

 

Neem voor het boeken van een workshop contact op met Bertine Oudesluijs, manager. Bel 06 - 82 04 96 25 of stuur een e-mail naar manager.eindhoven@dressforsuccess.nl.