Succesverhalen

Reacties van onze klanten

Mario:

"Hoi, ik kom even goed nieuws brengen dat ik ben aangenomen. Ze gaven mij een compliment dat ik er goed uit zag. Dat compliment geef ik aan jullie door. Dankjewel hiervoor aan jullie!"

Angelique: "Ik kreeg het gevoel dat ik er weer toe deed."

Angelique kon door ziekte een aantal jaar niet werken. Het was moeilijk om een leuke baan te vinden. Via de sociale dienst kreeg zij een re-integratie plek in de winkel van Dress for Success in Maastricht en vandaaruit solliciteerde zij met succes naar een nieuwe baan.

Zij vertelt: "Ik was mijn zelfvertrouwen kwijt en moest opnieuw mijn talenten ontdekken. Ik werd direct opgenomen in het team van Dress for Success in Maastricht. Met de dag groeide mijn zelfvertrouwen en kreeg ik het gevoel dat ik er weer toe deed, dat ik echt wat te bieden had. Vanuit die positie ben ik gaan solliciteren naar een passende functie. Het was niet meteen raak. Maar bij de kapper hoorde ik dat de baan bij de tandartsprakijk, waar ik eerder op solliciteerde, weer vrij was. Toen heb ik de stoute schoenen aangetrokken en opnieuw mijn brief en cv gestuurd. Dit keer werd ik uitgenodigd voor een gesprek. Met alles wat ik leerde bij Dress én een passende outfit presenteerde ik mezelf. Met succes: ik werd aangenomen!”.

Referenties

Mooie reactie na het kleden van 5 personen via werkbedrijf Betere Buren en gemeente Brunssum:

"Alle 5 deelnemers waren erg enthousiast en zeer verrast door de aanpak. De persoonlijke begeleiding en de kleurenanalyse werden goed ontvangen. De kleding werd trots getoond aan de aanwezige collega's. Mooie kleding en iets anders proberen dan wat je normaal kiest doet duidelijk wonderen, dat werd duidelijk. 

 

Zowel de deelnemers als de verwijzende organisatie, werkbedrijf Betere Buren en gemeente Brunssum, kunnen DFS van harte aanbevelen. Hoewel we in dit geval ná de sollicitatieperiode bij DFS kwamen, kunnen we bevestigen dat de warme aandacht en mooie kleding elk mens goed doet. Van een beetje onwennig bij binnenkomst uitgroeien tot zelfverzekerdheid en vertrouwen gedurende de sessie. Hartelijk bedankt namens de deelnemers!"