Nieuws

Banenmarkt – Goes – 1 februari 2024

Op 1 februari organiseerden het UWV, LMG en de Zeeuwse Vacaturebank.nl de 8e editie van de Banenmarkt in de prachtige locatie van theater de Mythe in Goes. Als Dress for Success Terneuzen waren wij prominent aanwezig met een pop-up shop in de kleedruimte van het theater. Zo konden wij op een laagdrempelige manier bezoekers, op zoek naar een geschikte baan, kleden en zo een goede eerste indruk te maken bij een van de 60 top werkgevers uit de regio die op het evenement te vinden waren. Het evenement is volledig in lijn met de missie van Dress for Success om mensen financiele onafhankelijkheid te laten bereiken door middel van een passende baan waarbij een professionele outfit een goede start is.

Lees meer »

Bezoek aan Kledingbank in Terneuzen

We hebben gisteren een heel fijn bezoek gebracht aan de Kledingbank in Terneuzen. De ruime locatie is prachtig ingericht, met mooie ruimte om kleding uit te hangen, te passen en om een gesprek te voeren. Het team is erg enthousiast om samen te werken met Dress for Success. Hoewel verschillend van concept, hebben we een  gemeenschappelijk doel; mensen in nood helpen door het aanbieden van de vaardigheidstraining, passende kleding om het zelfvertrouwen en het gevoel van eigenwaarde te herstellen.

Lees meer »

Bezoek aan Dress for Success Amsterdam

In maart bezochten we twee keer @Dress for Success Amsterdam. Niet alleen hebben we een grote hoeveelheid kleding voor onze toekomstige klanten kunnen bemachtigen, maar we hebben ook de kans gekregen om het team te ontmoeten. We waardeerden het dat jullie zulke waardevolle inzichten met ons deelden!En bedankt voor het steunen van jullie "jongere" zusje in Terneuzen!

Lees meer »