• Goed gekleed op weg naar een baan
  • En ook op weg naar uitzendwerk, een stageplek, vrijwilligerswerk, of als ZZP-er
  • Niet alleen passende kleding, maar ook advies!

Welkom bij Dress for Success Rotterdam

Voor wie zijn we

Ben jij op zoek naar een baan, vrijwilligerswerk, een stage of ben je een startende ZZP’er? Woon je in Rotterdam en heb je een minimum inkomen? Dan kun je een afspraak maken voor een kleedsessie.

Ook wanneer u een bijzonder moment heeft, zoals een diploma uitreiking of bruiloft, kunt u bij ons eenmalig een kleedsessie aanvragen. 

Waarom bieden wij dit aan? Wij denken dat wanneer jij je op je gemak voelt  in je nieuwe outfit, je dit ook uitstraalt naar je omgeving. Het verhoogt de kans op succes en een eerste indruk kun je maar een keer maken. Kortom, een mooie nieuwe outfit laat jou stralen!

Wie zijn we

Het team van Dress for Success bestaat uit meerdere enthousiaste Dress stylisten,  de Manager en de Back office mederwerker. Allemaal met een passie voor kleur en kleding. Wij nemen graag de tijd de beste versie van jezelf te laten zien. Onze winkel is gezellig en laagdrempelig, de koffie en thee staan voor je klaar!

Onze collectie

Wij hebben zowel een dames- als herencollectie. Alles hangt op maat en we zijn erg kritisch op wat we in de winkel hangen. De kleding is van goede kwaliteit, we hebben mooie merken en de kleding is modieus. Ook hebben we een assortiment aan schoenen, sieraden en tassen. Alles om een passende en modieuze outfit voor jou samen te stellen!

We werken corona-proof

Wij laten u graag weten hoe we dat doen. Klanten komen alleen naar de winkel. Donaties nemen we aan bij de voordeur en zoeken we op een ander moment uit.