Welkom bij Dress for Success Rotterdam

Voor wie zijn we

Ben jij op zoek naar een baan, vrijwilligerswerk, een stage of ben je een startende ZZP’er? Woon je in Rotterdam en heb je een minimum inkomen? Dan kun je een afspraak maken voor een kleedsessie.

Ook wanneer je een bijzonder moment hebt, zoals een diploma uitreiking of bruiloft, kun je bij ons eenmalig een kleedsessie aanvragen. 

Waarom bieden wij dit aan? Wij denken dat wanneer jij je op je gemak voelt in je nieuwe outfit, je dit ook uitstraalt naar je omgeving. Het verhoogt de kans op succes en een eerste indruk kun je maar één keer maken. Kortom, een mooie nieuwe outfit laat jou stralen!

Wie zijn we

Het team van Dress for Success bestaat uit meerdere enthousiaste Dress stylisten, de Manager en de Back office medewerker. Allemaal met een passie voor kleur en kleding. Wij nemen graag de tijd de beste versie van jezelf te laten zien. Onze vestiging is gezellig en laagdrempelig, de koffie en thee staan voor je klaar!

Onze collectie

Wij hebben zowel een dames- als herencollectie. Alles hangt op maat en we zijn erg kritisch op wat we in de vestiging hangen. De kleding is van goede kwaliteit, we hebben mooie merken en de kleding is modieus. Ook hebben we een assortiment aan schoenen, sieraden en tassen. Alles om een passende en modieuze outfit voor jou samen te stellen!