Vrienden

BEAUTY SALON BEAUTY FOR ASHES - UTRECHT

Kom tot rust en ontdek je natuurlijke schoonheid

Schoonheidssalon Beauty for Ashes in Zuilen is er voor alle vrouwen, met alle huidtypen en werkt volgens een uniek concept: Wanneer er 5 betalende cliënten bij deze salon een behandeling hebben ontvangen, doneert de salon een schoonheidsbehandeling aan één van de klanten van Dress for Success Utrecht.

Hij of zij ontvangt dan een schoonheidsbehandeling, geheel kosteloos. Zo kunnen ook heren en dames met een kleine beurs genieten van een fijne schoonheidsbehandeling.

Wil je graag een heerlijke schoonheidsbehandeling reserveren èn het goede doel ondersteunen, boek dan jouw behandeling bij Schoonheidssalon Beauty for Ashes Utrecht in Utrecht. Telefoonnummer: 030-7519842. Kijk voor meer informatie over de behandelingen op www.beautyforashesutrecht.nl

Maesons - the ultimate Men-Experience

Maesons Barbershop, opgericht door Maeson en Lindsey Bennet is al 12 jaar een begrip in Utrecht. Zij bieden klanten van Dress for Success kostenloos een knip- en/of scheerbehandeling aan, uitgevoerd door de trainees. Uiteraard onder het toeziend oog van eigenaar en trainer Maeson. Meer informatie over Maesons lees je op www.maesons.nl. Laat het ons weten als je na de kleedsessie een afspraak wil maken.