• Goed gekleed op weg naar een baan
  • En ook op weg naar uitzendwerk, een stageplek, vrijwilligerswerk, of als ZZP-er
  • Niet alleen passende kleding, maar ook advies!

 Workshops en activiteiten

Garage sale bij Dress for Success! 😎

Ben je op zoek naar een mooie outfit zodat je weer heel goed voor de dag kunt komen? Kom dan op 14 augustus 2022 tussen 10.00-16.00 uur naar Dress for Success Maastricht. Wij ruimen op! Onze kleding mag weg tegen vriendelijke prijzen. Alle opbrengst komt ten goede van Dress for Success, zodat wij weer veel mensen goed gekleed op weg kunnen helpen. Mis het dus niet!

 

 

 Workshop "Jezelf met meer flair presenteren"

Tijdens deze leuke en laagdrempelige workshop krijg je tips en tricks om jezelf op de juiste manier te presenteren. Laat jouw eigenheid zien! Zorg dat je jezelf en jouw kwaliteiten kent.

 

Deze workshop vindt plaats op
* Nieuwe datum volgt!

Locatie
De workshop vindt plaats bij Dress for Success, Voltastraat 38 in Maastricht
Wil je ook meedoen?

Voor meer informatie of om je aan te melden, stuur een e-mail naar: maastricht@dressforsuccess.nl onder vermelding van Workshop "Jezelf Presenteren". Vermeld je naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer. Dan nemen we contact met je op.

 

 Workshop "Gezien Worden"

Dress for Success Maastricht biedt onder de noemer Coffee & Work coachingsgesprekken en laagdrempelige cursussen om aan eigen vaardigheden en talenten te werken.

Zo gaat men goed voorbereid en verzorgd naar een gesprek. Het geeft meer zelfvertrouwen en maakt de kans op een baan groter! Onze dienstverlening is gratis.

Ook mensen die vanuit een (financiële) achterstandsituatie een eigen bedrijf starten of in aanmerking willen komen voor een stage- of opleidingsplek, kunnen terecht bij Dress for Success.

 

Tijdens de workshops leer je hoe je jezelf presenteert en hoe je met wat meer zelfvertrouwen op gesprek gaat.

 

Programma

  • Introductie Dress for Success: kleding en kleuranalyse.
  • Aandacht voor uiterlijke verzorging, make-up en leefstijl.
  • Op een speelse manier op zoek naar interesses en kwaliteiten.
  • Oefenen met het presenteren van jezelf

 

Ontdek in vier levendige bijeenkomsten hoe je de beste eerste indruk kunt maken. In een klein groepje van 6 tot 8 deelnemers ga je aan de slag met alles wat met jezelf presenteren te maken heeft. Er is aandacht voor uiterlijke verzorging (kleding, haren en gezicht) en je gaat op zoek naar je interesses en kwaliteiten. Er wordt gewerkt met professionals en het geheel is onder begeleiding van een medewerker van Coffee & Work.

De laatste bijeenkomst sluiten we af met een advies voor verdere coaching en/of begeleiding en je ontvangt een certificaat en kledingbon.

 

De eerstvolgende workshops vinden plaats op
* Nieuwe data volgen!
De workshops duren van 10.00 tot 12.00 uur. Het is de bedoeling dat je bij alle bijeenkomsten aanwezig kunt zijn.

Locatie
De workshops vinden plaats bij Dress for Success, Voltastraat 38 in Maastricht
Wil je ook meedoen?

Voor meer informatie of om je aan te melden, stuur een e-mail naar: maastricht@dressforsuccess.nl onder vermelding van Workshop "Gezien Worden". Vermeld je naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer. Dan nemen we contact met je op.