Workshops en activiteiten

Dress for Success Maastricht biedt onder de noemer Coffee & Work laagdrempelige cursussen en activiteiten aan voor mensen in een financiële achterstandsituatie en die op zoek zijn naar (beter) betaald of onbetaald werk (vrijwilligerswerk of een ervaringsplek). Alle activiteiten van Coffee & Work helpen je om goed voorbereid en verzorgd naar een sollicitatiegesprek te gaan.

Workshop "Gezien Worden"

Ben je op zoek naar betaald of onbetaald werk en wil jij meer vertrouwen in jezelf krijgen? Tijdens deze leuke en ontspannen workshop leer je hoe je jezelf presenteert en hoe je met meer zelfvertrouwen op gesprek kunt gaan.

 

In 4 levendige bijeenkomsten leer jij in een klein groepje van 6 tot 8 deelnemers hoe je de beste eerste indruk kunt maken. 

Er is aandacht voor uiterlijke verzorging en kleding en je gaat op zoek naar je interesses en kwaliteiten. En je gaat oefenen met jezelf presenteren.

De laatste bijeenkomst wordt afgesloten met een advies voor eventuele verdere ondersteuning. En je mag meedoen aan een kleedsessie zodat je helemaal klaar bent om ergens op gesprek te gaan. 

 

Wanneer vindt de workshop plaats?

* Nieuwe data volgen!

Workshops vinden doorgaans plaats op vier woensdagmiddagen van 14.30-17.00 uur. 

Het is de bedoeling dat je alle vier de bijeenkomsten erbij bent.

 

Waar vindt de workshop plaats?

Bij Dress for Success, Voltastraat 38 in Maastricht


Om aan te melden of voor meer informatie: mail naar maastricht@dressforsuccess.nl onder vermelding van Workshop "Gezien Worden". Vermeldt je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer. Dan nemen we contact met je op.

Ook jouw coach of begeleider kan jou aanmelden.

 

Workshop "Jezelf met meer flair presenteren"

Tijdens deze leuke en laagdrempelige workshop krijg je tips en tricks om jezelf op de juiste manier te presenteren. Laat jouw eigenheid zien! Zorg dat je jezelf en jouw kwaliteiten kent.

 

Deze workshop vindt plaats op
* Nieuwe datum volgt!

Locatie
De workshop vindt plaats bij Dress for Success, Voltastraat 38 in Maastricht
Wil je ook meedoen?

Voor meer informatie of om je aan te melden, stuur een e-mail naar: maastricht@dressforsuccess.nl onder vermelding van Workshop "Jezelf Presenteren". Vermeld je naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer. Dan nemen we contact met je op.