Op weg naar werk

Ben je op zoek naar werk en heb je weinig te besteden? Goed gekleed en vol zelfvertrouwen naar een baan. Dat is nu juist waar ons team jouw bij helpt!  

Goed gekleed door Dress for Success

We ontvangen je aan onze keukentafel, schenken een kop koffie in en gaan met je in gesprek. Voor welke functie ga je solliciteren en hoe kunnen wij je daar het beste bij helpen? Samen zoeken we naar de meest passende outfit zodat je met een grote glimlach en vol zelfvertrouwen de winkel verlaat. Op weg naar je sollicitatiegesprek.

Bij een vervolggesprek kom je terug en je ontvangt een aanvulling op je outfit zodat je er ook voor het tweede gesprek perfect op staat. Met succes! In 95% van de gevallen krijgen onze klanten de baan. Heb je een contract gekregen, dan ben je van harte welkom voor een tweede set mooie set representatieve kleding. Onze dienstverlening is helemaal gratis.

Vol zelfvertrouwen door Coffee & Work

Mocht je behalve kleding ook behoefte hebben aan een warm gesprek met een coach of gelijkgestemden, wil je deelnemen aan onze workshop "Gezien Worden" of is er een andere uitdaging die je ons wil voorleggen dan ben je welkom bij Coffee & Work. Achterin de winkel, aan de Voltastraat 38 in Maastricht, met zicht op een fijne binnenplaats is een deze ruimte hier speciaal voor ingericht. In het filmpje vertelt Liesbeth hier meer over.  


Kortom: Iedereen heeft wel eens een helpende hand nodig.

Gun dit jezelf of een ander en maak een afspraak 06- 15548926

 

VIDEO: Goedgekleed door Dress for Success

VIDEO: Vol zelfvertrouwen door Coffee en Work

Dress for Success is er voor mensen met een uitkering, een minimum inkomen of alleen studiefinanciering, die op zoek zijn naar (beter) werk, vrijwilligerswerk, stageplaats of werkervaringsplek.