• Goed gekleed op weg naar een baan
  • En ook op weg naar uitzendwerk, een stageplek, vrijwilligerswerk, of als ZZP-er
  • Niet alleen passende kleding, maar ook advies!

Welkom bij Dress for Success Utrecht


Hoera!

De winkel is weer open! Bel of mail ons voor een afspraak. In verband met vakantie zijn we van 19 juli tot 9 augustus gesloten.

Donatiestop

Wegens het overweldigend aantal donaties dat we de laatste tijd hebben mogen ontvangen zijn we genoodzaakt om een stop in donaties in te lassen.
We gaan eerst opruimen en alles een plek geven. Houd u onze website in de gaten.


Persoonlijk advies en een mooie collectie

Dress for Success aan de Niels Bohrweg in Utrecht is dé plek waar je kostenloos terecht kunt voor een passende, representatieve outfit, een verfrissend kleuradvies en handige sollicitatietips. Wij hebben een dames- en herencollectie, van goede kwaliteit en modieus. Het kledingaanbod is heel divers, voor iedere smaak en maat hebben we leuke items beschikbaar. Ook hebben we een assortiment aan schoenen, sieraden en tassen. Om te zorgen dat je zelfverzekerd een goede indruk zult maken bij je sollicitatie- of acquisitiegesprek staan onze deskundige Dress adviseurs staan klaar om je van een persoonlijk advies te voorzien.

Zo loop je bij ons de deur uit in een passende en modieuze outfit naar jouw smaak!

Wist je dat 61% van onze klanten vervolgens succesvol solliciteert?

Onze klanten

De reacties van onze klanten zorgen voor de meest bevredigende momenten van ons werk. We zien mensen zelfverzekerder worden naarmate hun afspraak bij ons in de winkel vordert. En als we ze dan in de spiegel zien teruglachen naar hun spiegelbeeld weten we dat we de juiste snaar geraakt hebben – en zien we direct waar we dit voor doen.

Zoals Joi Gordon (oprichter van Dress for Success World Wide) zegt: “Mensen zien een nieuwe en betere versie van zichzelf.”

Wil je voor- en na-foto's zien of lezen wat de reacties van onze klanten zijn? Klik dan hier!