• Goed gekleed op weg naar een baan
  • En ook op weg naar uitzendwerk, een stageplek, vrijwilligerswerk, of als ZZP-er
  • Niet alleen passende kleding, maar ook advies!

Nieuws

Artikel over Dress for Success Gorinchem in Glossy Quiet Drechtseden

Het Wow effect!Een heel mooi artikel over Dress for Success Gorinchem in de glossy van Quiet Drechtsteden.Dress for Success Gorinchem werkt regelmatig samen met Quiet om zo cliënten weer helemaal blij te maken met stylingadvies en een nieuwe set kleding. Het gaat niet alleen om de set kleding, maar om veel meer. De persoonlijke aandacht en de tijd voor iemand nemen zodat ze weer stralend en zelfverzekerd de deur uit gaan.Quiet is een hele mooie organisatie met een aantal vestigingen verspreid over Nederland die aandacht vraagt voor armoede.Ze helpen mensen op allerlei manieren. Een aantal voorbeelden:Een fietsenmaker die af en toe gratis reparaties uitvoert, een restaurant welke wekelijks een tafeltje dekt, een landelijke keten die onverkochte apparaten aanbiedt en ga zo maar door.Iedereen, bedrijf of particulier, draagt naar eigen inzicht bij, met geld of een dienst of goederen.En dat is zoveel waard! Je bezorgt iemand een geluksmoment en geeft iemand weer het gevoel mee te doen aan de maatschappij.Wil je meer weten over Quiet?Kijk dan op www.quiet.nlLocatie Dordrecht:Aardappelmarkt 193311 BA Dordrecht0645357672drechtsteden@quiet.nl

Lees meer »

Geslaagde zomeractie Dress for Success Gorinchem met Voedselbank

Op donderdag 10 juni 2021 hebben wij een zomeractie gehouden met onze buren, de Voedselbank. Het was een groot succes. De klanten van de Voedselbank konden niet alleen hun boodschappen halen, maar ook langs enkele kramen van de Voedselbank met een grote verscheidenheid aan gedoneerde artikelen èn langs kledingrekken van Dress For Succes.

Lees meer »

Een kledingdonateur voor de winkel in Gorinchem: Je bent van waarde! ... je spullen zijn dat ook

Je bent van waarde!… je spullen zijn dat ook. Dat is wat onze kledingdonateur Ruth veel zegt en tegen komt als zij mensen helpt om orde aan te brengen in hun leven. In haar woorden: vaak gaat dat om het uitzoeken van spullen, waardoor je overzicht krijgt. En inzicht, want vaak hebben we meer spullen dan we nodig hebben of gebruiken. Zo ook met kleding. Wat een geweldige uitkomst dat je je kleding dan beschikbaar kunt stellen, zodat een ander daar plezier aan heeft.

Lees meer »