• Goed gekleed op weg naar een baan
  • En ook op weg naar uitzendwerk, een stageplek, vrijwilligerswerk, of als ZZP-er
  • Niet alleen passende kleding, maar ook advies!

Nieuws

Geslaagde zomeractie Dress for Success Gorinchem met Voedselbank

Op donderdag 10 juni 2021 hebben wij een zomeractie gehouden met onze buren, de Voedselbank. Het was een groot succes. De klanten van de Voedselbank konden niet alleen hun boodschappen halen, maar ook langs enkele kramen van de Voedselbank met een grote verscheidenheid aan gedoneerde artikelen èn langs kledingrekken van Dress For Succes.

Lees meer »

Een kledingdonateur voor de winkel in Gorinchem: Je bent van waarde! ... je spullen zijn dat ook

Je bent van waarde!… je spullen zijn dat ook. Dat is wat onze kledingdonateur Ruth veel zegt en tegen komt als zij mensen helpt om orde aan te brengen in hun leven. In haar woorden: vaak gaat dat om het uitzoeken van spullen, waardoor je overzicht krijgt. En inzicht, want vaak hebben we meer spullen dan we nodig hebben of gebruiken. Zo ook met kleding. Wat een geweldige uitkomst dat je je kleding dan beschikbaar kunt stellen, zodat een ander daar plezier aan heeft.

Lees meer »

Kledingdonaties voor Gorinchem

We zijn heel blij dat we vanaf 9 maart weer klanten in onze Dress winkel van heel mooie outfits hebben kunnen voorzien! Dat kan natuurlijk niet zonder donaties van prachtige kleding. Meteen vanaf de start van de opening hebben we  veel moois ontvangen. Soms omdat kleding te klein is geworden, maar ook vanwege heel verdrietige omstandigheden zoals het overlijden van een dierbare. Wanneer er dan aan ons gedacht wordt, zijn we daar heel dankbaar voor.

Lees meer »