• Goed gekleed op weg naar een baan
  • En ook op weg naar uitzendwerk, een stageplek, vrijwilligerswerk, of als ZZP-er
  • Niet alleen passende kleding, maar ook advies!

Over ons

Dress for Success is een wereldwijde organisatie, opgericht en gerund door enthousiaste vrijwilligers. Dress for Success helpt zowel, mannen als vrouwen aan een GRATIS, passende sollicitatie outfit, om zo de kans op een betaalde baan te vergroten.

Dress for Success is een partner van gemeenten en organisaties die hetzelfde doel voor ogen hebben: mensen helpen op weg naar een betaalde baan. Dress for Success als vast onderdeel van het totale sollicitatie traject.

Dress for Success is er voor IEDEREEN met een uitkering die binnenkort gaat solliciteren en zelf geen passende kleding heeft. Voor ELK sollicitatiegesprek is het belangrijk om er representatief uit te zien; los van de functie waar iemand op solliciteert.

Tijdens een kleedsessie bij Dress for Success wordt de klant geholpen door één van onze kleding adviseuses. De klant krijgt persoonlijke aandacht en vakkundig advies bij het vinden van de juiste kleding. Ook geven we aanvullende sollicitatie tips en adviezen. Ons doel is niet alleen om klanten met een mooie outfit de deur uit te laten gaan. Wij willen ook graag het zelfvertrouwen een positieve boost geven!

75 % van de klanten die bij Dress for Success Groningen is geweest voor een kleedsessie, vindt een baan! Als dit het geval is, mag de klant nog een keer terugkomen voor een tweede set kleding. Zo helpen we de klant om er ook in de eerste periode van de nieuwe baan, representatief uit te zien. Ook de tweede set is GRATIS.

 

Kleedsessies zijn alleen op afspraak, dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur