Wij zijn altijd blij met de donatie van kleding. We vinden het belangrijk dat de kleding eigentijds, in goede conditie en schoon is. Een goed criterium om te bepalen of kleding geschikt is voor Dress for Success is om na te gaan of je er zelf in zou gaan solliciteren. 

 

De donaties die wij ontvangen zijn veelal voor dames. Ondertussen mogen wij ook ontzettend veel mannelijke klanten kleden en we zijn daarom naarstig op zoek zijn naar:

* nette herenschoenen (ook nette sneakers)

* casual herenkleding (chinos, nette spijkerbroeken, overhemden, polo's, truien)

* herenjassen

 

Ook dameskleding in grote maten kunnen wij goed gebruiken.

 

Mocht jij, je partner, je collega of iemand anders in jouw omgeving enthousiast de kledingkast zijn gaan opruimen, denk dan eens aan @dress.

 

Je dient hiermee meerdere doelen. Enerzijds heb je weer een opgeruimde kast en anderszins help je hiermee iemand zelfverzekerd op weg naar werk en daarmee economische zelfstandigheid.

Kleding die niet geschikt is voor onze doelgroep geven wij door aan andere kledinginzamelingsprojecten, waaronder Sympany. 

Voor meer informatie en/of het maken van een donatie-afspraak bel je met onze collega's in de winkel op nummer 030-274 6563.