Wat bieden wij aan

Kleedsessie

Een cadeau voor jezelf! Dit is een persoonlijke kleedsessie van een uur op afspraak. We inventariseren jouw persoonlijke wensen en vervolgens vertalen we deze naar een passende stijl. Kleuren zijn hierin belangrijk waarbij we kijken naar wat bij jou past. Samen gaan we op zoek naar mooie kledingstukken. Laat je verrassen door een blik in de spiegel! De kledingoutfit, al dan niet compleet met schoenen & accessoires mag je houden.

Kleedsessie "bijzondere kleding voor een bijzonder moment"

Wij bieden ook kleedsessies aan voor bijzondere gelegenheden zoals een baby shower, een diploma uitreiking, een bruiloft of een ander bijzonder moment. Wij ontvangen veel mooie kledingstukken waar we andere mensen die (nog) niet solliciteren blij mee kunnen maken. Je krijgt een mooie kledingoutfit met accessoires die hierbij matchen. Wil jij een bijzondere kleedsessie meemaken? Neem dan vooral contact met ons op!

De Mini Workshop

Is een persoonlijke kleedsessie een cadeau, dan is de mini workshop een feestje! Dit is een korte workshop voor maximaal 4 personen. Aansluitend krijgen alle deelnemers een kleedsessie door onze Dress stylisten. Het is gezellig, omdat je met elkaar meekijkt en meedoet. Daarnaast doe je inspiratie op van elkaar. Alle deelnemers gaan blij en vol zelfvertrouwen de deur uit, compleet met een persoonlijke outfit!

Cadeaubon voor trouwe vrijwilligers

Bent u als werkgever ontzettend trots op een trouwe vrijwilliger? En wilt u die graag in het zonnetje zetten? Neem dan contact met ons op. Wij bieden uw vrijwilliger graag een kleedsessie aan!

Bedrijfsuitje voor verwijzers in de vorm van een Mini Workshop

Wilt u samen met maximaal acht collega’s onze vestiging bezoeken en een Mini Workshop ervaren? Dat kan, wij ontvangen u graag! Twee collega’s krijgen zelfs aansluitend een kleedsessie, wie durft de uitdaging aan?! De Mini Workshop wordt gegeven door twee ervaren Dress stylisten en we hopen dat u zo een goed beeld krijgt van onze werkwijze. Als tegenprestatie verwachten  wij dat u uw werkzoekenden naar ons doorverwijst!

VIP Kleedsessie voor “sympathisant” Dress for Success

Draag jij Dress for Success een warm hart toe en wil je zelf ervaren hoe het is om een complete kleedsessie te krijgen van onze Dress stylisten? Neem dan contact met ons op! Er staat wel een tegenprestatie tegenover in de vorm van een donatie nieuwe witte heren T-shirts, nieuwe zwarte herensokken of nieuwe damespanty’s. Zo helpt u onze klanten om de outfit compleet te maken!