• Goed gekleed op weg naar een baan
  • En ook op weg naar uitzendwerk, een stageplek, vrijwilligerswerk, of als ZZP-er
  • Niet alleen passende kleding, maar ook advies!

Partners

Gemeente Rotterdam

Naast onze sponsoren wordt Dress for Success gesteund door de Gemeente Rotterdam. In het kader van “Uit de knoop”, de  Rotterdamse aanpak voor armoedebestrijding, ondersteunt Dress for Success alle Rotterdammers die leven rond de armoedegrens en mensen die van een minimum inkomen afhankelijk zijn.

Stichting Arosa

Huiselijk geweld komt binnen alle lagen en groeperingen van de bevolking voor. In de aanpak van huiselijk geweld is Arosa dé organisatie voor de opvang van vrouwen, kinderen en mannen in de centrumgemeente Rotterdam. Arosa biedt (crisis) opvang en intra- en extramurale begeleiding, passend bij de vraag en uitgaande van de eigen kracht en dat van het netwerk van de cliënt/het gezin. Dress for Success Rotterdam verzorgt kledingpakketten op maat voor vrouwen in de crisisopvang.

Reakt Kijk op de Wijk

Met de Kijk op de Wijk strippenkaart leer je activiteiten en organisaties in je eigen woonwijk kennen. Op deze manier werken we aan het vergroten van je sociale netwerk. Ook ontstaan er vaak nieuwe ideeën en kansen op het gebied van dagbesteding of werk.

Dress for Success Rotterdam is onderdeel van de strippenkaart. Bij een volle strippenkaart mag je een kleedsessie boeken bij ons in de winkel!

Voedselbank Rotterdam

In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbank Rotterdam helpt de armsten binnen deze groep door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Om onze klanten van voldoende eten te kunnen voorzien, werken wij samen met bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. “Oog voor voedsel, hart voor mensen”. Binnenkort start Dress for Success een samenwerking met de Voedselbank door het aanbieden van kledingpakketten op maat: “Bijzondere kleding voor een speciaal moment”