Word sponsor

Dress for Success is een non-profit organisatie. En sponsors zijn dan ook essentieel voor het functioneren van onze organisatie. Wij zijn erg blij met alle steun die wij van onze sponsors ontvangen. Mede door hun bijdragen zijn wij als organisatie in staat om onze activiteiten te bekostigen en uit te (blijven) voeren. Het succes van onze klanten is daarom ook hun succes!

Zowel organisaties als particulieren kunnen financieel en in natura (kleding of overige diensten) een steentje bijdragen. Dress for Success ontvangt financiële bijdragen van organisaties/ instellingen die hiermee onze sociaal-maatschappelijke doelstelling willen ondersteunen. Wil jij ook onze doelstelling steunen? Kijk dan op de pagina Word donateur.

Volg het goede voorbeeld van deze sponsors

Wat kan mijn bedrijf voor Dress for Success doen?

Voor verdere groei en professionalisering komen wij graag in contact met bedrijven die ons bij het verwezenlijken van onze ambities financieel willen steunen. Met een gift en/of sponsoring van Dress for Success dragen jullie bij aan armoede bestrijding en arbeidsmarkt participatie. Het is goed om te weten dat jullie gift fiscaal aftrekbaar is, als deze aan een aantal fiscale voorwaarden voldoet.

Voor meer informatie over sponsoring of samenwerking kun je contact opnemen met Corine van Poppel, bestuurslid sponsoring en fondsenwerving via: 06 53 24 47 78 of ons een emailbericht sturen.