• Goed gekleed op weg naar een baan
  • En ook op weg naar uitzendwerk, een stageplek, vrijwilligerswerk, of als ZZP-er
  • Niet alleen passende kleding, maar ook advies!

Nieuws

Dress for Success steunt Internationale Vrouwendag

Internationale Vrouwendag wordt elk jaar gevierd op 8 maart. Dit jaar denken we extra aan de intens verdrietige vrouwen, verscheurde gezinnen, dappere mannen en de hartverscheurende beelden vol ongelooflijk oorlogsgeweld in Ukraine. We wensen álle vrouwen, waar ook ter wereld vrede en veiligheid voor hen en hun dierbaren toe.

Lees meer »

Mooie kerstactie van Maandag® voor Dress for Success

Professionals en interne medewerkers van Maandag® konden dit jaar kiezen voor een eindejaarspakket, of hun geschenk doneren aan Dress for Success Nederland. Tot onze grote blijdschap hebben zij massaal gekozen voor het laatste.Maar liefst € 28.350,- is er gedoneerd, waarna Maandag® dit bedrag heeft verdubbeld.De totale donatie bedraagt hiermee maar liefst € 56.700,-!

Lees meer »

Dress for Success Utrecht doneert tasjes met kleding aan Voedselbank Kanaleneiland

Onlangs bracht Dress for Success Utrecht ook een flink aantal tasjes met kledingsets naar de Voedselbank in Kanaleneiland. Uit de collectie hebben we voor zowel mannen als vrouwen in diverse maten leuke kledingsets samengesteld en leuk ingepakt. 💥Het team van Jantien buffelde ondanks de enorme hitte gewoon door om de bewoners van Kanaleneiland een goed boodschappenpakket te kunnen aanbieden en was erg blij met deze donatie als extra. De giftbags zullen meegeven worden aan de klanten van de Voedselbank

Lees meer »

Dress for Success Utrecht doneert tasjes met kleding aan Voedselbank Zuilen

Onlangs bracht Dress for Success Utrecht een flink aantal tasjes met kledingsets naar de Voedselbank in Zuilen. Uit de najaarscollectie hebben we voor zowel mannen als vrouwen in diverse maten leuke kledingsets samengesteld en leuk ingepakt. Jaël Vuijk van Voedselbank Zuilen was erg blij met deze donatie. De giftbags zullen meegeven worden aan de klanten van de Voedselbank.  

Lees meer »

Trijntje van Dress for Success Utrecht kleedt werkzoekenden in bijstand voor sollicitatie: ‘Ze stappen met een goed gevoel het pashokje uit’

Alleen een klein wonder kon de ondergang van Dress for Success drie jaar geleden nog afwenden. Probleem was het ontbreken van een pand. Maar het kleine wonder deed zich tot grote opluchting van de Utrechtse Trijntje Knaapen voor: ‘haar’ winkel, die werkzoekenden in de bijstand netjes aankleedt voor hun sollicitatiegesprek, bestaat inmiddels twaalf jaar.

Lees meer »