• Goed gekleed op weg naar een baan
  • En ook op weg naar uitzendwerk, een stageplek, vrijwilligerswerk, of als ZZP-er
  • Niet alleen passende kleding, maar ook advies!

Op weg naar werk

Een goede eerste indruk maak je maar één keer. Dress for Success geeft advies over persoonlijke presentatie, uitstraling en kleding. En geeft mensen die dit nodig hebben een set passende, representatieve kleding. 

 

Persoonlijk presentatie-advies en een mooie set kleding

Je bent van harte welkom in onze winkel. Onze ervaren klantadviseurs staan voor je klaar. Je krijgt advies over je presentatie en uitstraling. En je ontvangt gratis een mooie set representatieve kleding. Kleding die past bij de functie waarop je solliciteert en waar je je goed in voelt. Zo ga je vol zelfvertrouwen op pad. Ben je aangenomen? Dan mag je terugkomen voor een tweede set kleding.

 

Online presentatie-advies

Het is ook mogelijk om online advies te krijgen. Deze afspraak doen we via Zoom of WhatsApp bellen. Je ontvangt feedback over hoe je overkomt op beeld. We bespreken je kleding. Je krijgt advies over hoe je je goed kunt presenteren voor de camera, de stand van de camera, de achtergrond, het licht en je houding. Na een online advies kun je zo nodig een persoonlijk advies in de winkel afspreken.

 

Voor wie 

Dress for Success is er voor mensen met een uitkering of minimum inkomen die op zoek zijn naar (beter) werk, vrijwilligerswerk, stageplaats of die starten als zzp-er.

Je hebt een uitnodiging voor het sollicitatiegesprek van de werkgever of een verwijzing van een werk- of re-integratiecoach nodig om een afspraak te maken.

 

Maak een afspraak

Bel 06 313 289 44 of stuur een e-mail naar welkom.eindhoven@dressforsuccess.nl

De kleedsessie plannen we op dinsdag, woensdag of donderdag.

 

 

Klanten in beeld

Onze klanten zijn tevreden. Ze waarderen ons gemiddeld met een 9,4.

Hieronder enkele foto's en citaten.

 

Alex, Shidi en John

Alex, Shidi en John volgden een traject Anders Denken, Doen en Bewegen´ bij het Participatiebedrijf. Zij sloten hun traject af met een workshop over de eerste indruk en hoe kleding in te zetten om jezelf goed zichtbaar te maken. Daarna volgde een kleedsessie met z'n drieën tegelijk in de winkel, die werd afgesloten met een lunch en taart van de begeleiders. Het was een groot succes.


Wat zij ervan vonden?

"Buiten zie je niet goed, wat je binnen kunt verwachten. Het is hier gezellig, fijne ontvangst, goede service. Ik had mijn bedenkingen bij tweedehands, maar ze hebben hier veel nieuwe kleding en het ruikt hier schoon". "Je ontdekt hier wel wat kleding met je kan doen. Je weet dat wel, maar door hier voor de spiegel te staan, zie je het ook"


Fadel aan de slag bij Philips Healthcare

Fadel bezocht vorig kwartaal de winkel van Dress for Success en was daarna direct succesvol bij het solliciteren: “Na mijn bezoek aan Dress for Success heb ik gesolliciteerd bij Philips. Het was fijn dat ik een mooie kledingset kreeg, waardoor ik me goed kon presenteren. Ik heb een baan gekregen bij Philips Healthcare in Best. Ik start als monteur en zet apparatuur in elkaar. Het is afwisselend werk en ik leer veel. Ik ben heel blij dat ik nu werk heb. Ik heb fijne collega’s en kan hier nog veel leren en een mooie toekomst opbouwen.”


Klant Madelon is er klaar voor!

Madelon bracht de afgelopen periode een bezoek aan de winkel. Haar verhaal: “Na een inspirerende kleuren- en kledingworkshop bij Dress for Success (via De Broekriem), heb ik mij aangemeld voor een persoonlijk kledingadvies. Ik was erg nieuwsgierig en het overtrof werkelijk elke verwachting! Mijn kledingadviseurs Carla, Bertine en Jawad trokken echt letterlijk alles uit de kast om mij er perfect uit te laten zien. En daarbij kwamen ze met heel verrassende ideeën waar ik zelf nooit opgekomen zou zijn.  We gingen van rokjes naar blouses, van leren jasjes naar pumps! Alles mocht ik proberen en overal kreeg ik een eerlijk advies bij. Uiteindelijk kozen we voor een prachtige lange jas op een mooi suède rokje, met een licht bewerkt shirtje. Ik had nooit gedacht dat dit me zo goed zou staan en wat geeft dát een hoop zelfvertrouwen! Ik ben nu helemaal klaar om te gaan solliciteren. Dus wie op zoek is naar een zeer ervaren (en goed geklede) onderzoeker/projectleider binnen het sociale domein is bij mij aan het goede adres en kan via Dress for Success met mij in contact komen!” Madelon heeft inmiddels werk gevonden.