• Goed gekleed op weg naar een baan
  • En ook op weg naar uitzendwerk, een stageplek, vrijwilligerswerk, of als ZZP-er
  • Niet alleen passende kleding, maar ook advies!

Op weg naar werk

Een goede eerste indruk maak je maar één keer. Dress for Success geeft advies over persoonlijke presentatie, uitstraling en kleding. En geeft mensen die dit nodig hebben een set passende, representatieve kleding. 

 

Persoonlijk presentatie-advies en een mooie set kleding

Je bent van harte welkom in onze winkel. Onze ervaren klantadviseurs staan voor je klaar. Je krijgt advies over je presentatie en uitstraling. En je ontvangt gratis een mooie set representatieve kleding. Kleding die past bij de functie waarop je solliciteert en waar je je goed in voelt. Zo ga je vol zelfvertrouwen op pad. Ben je aangenomen? Dan mag je terugkomen voor een tweede set kleding.

 

Online presentatie-advies

Het is ook mogelijk om online advies te krijgen. Deze afspraak doen we via Zoom of WhatsApp bellen. Je ontvangt feedback over hoe je overkomt op beeld. We bespreken je kleding. Je krijgt advies over hoe je je goed kunt presenteren voor de camera, de stand van de camera, de achtergrond, het licht en je houding. Na een online advies kun je zo nodig een persoonlijk advies in de winkel afspreken.

 

Voor wie 

Dress for Success is er voor mensen met een uitkering of minimum inkomen die op zoek zijn naar (beter) werk, vrijwilligerswerk, stageplaats of die starten als zzp-er.

Je hebt een uitnodiging voor het sollicitatiegesprek van de werkgever of een verwijzing van een werk- of re-integratiecoach nodig om een afspraak te maken.

 

Maak een afspraak

Bel 06 313 289 44 of stuur een e-mail naar welkom.eindhoven@dressforsuccess.nl

De kleedsessie plannen we op dinsdag, woensdag of donderdag.

 

Klanten in beeld

Onze klanten zijn tevreden. Ze waarderen ons gemiddeld met een 9,4.

Kijk eens hoe prachtig en krachtig ze er uit zien voor en na hun kleedsessie: