Er zijn diverse mogelijkheden om Dress for Succes te sponsoren, zowel eenmalig als structureel. Onze sponsoren zijn onze 'maatjes' en gaan van maat S tot XXL. We gaan graag met u in overleg op welke manier u of uw organisatie ons kan sponsoren en zijn bereid ook een passende tegenprestatie te leveren.

 

Met een financiële bijdrage zijn wij het meest geholpen. Hiermee kunnen wij heel gericht nieuwe items aanschaffen die wij niet op een andere manier binnen krijgen. Zo zijn er bijvoorbeeld sponsoren die 50 paar herenschoenen financieren of 20 winterjassen. Fantastisch voor onze klanten! 

 

Er zijn ook sponsoren die ons ondersteunen met concrete producten zoals een nieuwe wasmachine of stoomstrijkijzer. En sponsoren die hun kennis en tijd ter beschikking stellen door bijvoorbeeld te komen klussen, een campagne te ontwikkelen of een training te geven aan onze vrijwilligers. Zo fijn, het wordt bijzonder gewaardeerd. 

 

Word jij maatje van Dress for Success?

Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier. Of... maak direct jouw bijdrage over! Dit kan door de QR code te scannen of een bedrag te storten  op bankrekeningnummer NL24 Rabo 01 26 78 67 71 t.n.v Dress for Success Eindhoven. Dankjewel!

Bankrekeningnummer 

NL24 RABO 0126 7867 71 t.n.v. Dress for Success Eindhoven

Wil je maatje worden of heb je vragen over sponsormogelijkheden neem dan contact op met Bertine Oudesluijs op

06 - 82 04 96 25 of vul onderstaand contactformulier in dan nemen we snel contact op.

 

Contactformulier