• Goed gekleed op weg naar een baan
  • En ook op weg naar uitzendwerk, een stageplek, vrijwilligerswerk, of als ZZP-er
  • Niet alleen passende kleding, maar ook advies!

Welkom bij Dress for Success Leiden

Mooie donatie van Appel & Ei Leiden

Vorige week ontvingen wij een telefoontje van Appel & Ei Leiden (mooie winkel in 2e hands kleding). Zij vroegen of wij interesse hadden in kleding die zij niet verkochten c.q. overhouden. Deze kleding wordt aan een goed doel geschonken. Zij hadden ons als een van de goede doelen gekozen. Alle kledingstukken zagen er keurig uit. Wij zijn er dan ook super blij mee. Onze hartelijke dank aan Appel & Ei Leiden voor de mooie donatie.

Stap uit je bubbel

Zondag 5 maart 2023 waren we present bij de wervelende Internationale Vrouwendag in het Theater Castellum in Alphen a/d Rijn. Een inspirerende opening door Burgemeester Liesbeth Spies en een prachtig, prikkelend interview door wethouder Anouk Noordermeer met Rahma El Mouden, self made Marokkaanse zakenvrouw was de kers op de taart. We hebben Dress for Success weer bij veel maatschappelijke en overheidsorganisaties op de kaart gezet en flyers uitgedeeld aan dames die een boost kunnen gebruiken in hun weg naar economische zelfstandigheid!

Tijdelijk inname winterjassen

In deze barre tijden willen we tijdelijk winterjassen gaan innemen. Veel van onze klanten kunnen een winterjas goed gebruiken.  Het gaat om heren- en dames jassen die nog in goede conditie zijn. Heeft u een nette jas over die u, om wat voor reden dan ook, niet meer draagt, maak dan een afspraak met winkel coördinator Yvonne Donders 06 – 14 2323 72.

Ook voor het doneren van nette eigentijdse kleding kunt u bellen met dit nummer. Krijgt u de voicemail, spreek dan uw naam én telefoonnummer in, dan wordt u teruggebeld.

Goed gekleed naar een nieuwe baan!

 

Heb je binnenkort een sollicitatie- of opdrachtgesprek en leef je van een minimuminkomen? Maak een afspraak en kom langs in onze winkel. Je krijgt een goed advies over persoonlijke presentatie en uitstraling en je ontvangt gratis een prachtige set sollicitatiekleding!

Vol zelfvertrouwen ga je vervolgens het gesprek in en is je kans op succes toegenomen. Je krijgt tenslotte geen tweede kans voor een eerste indruk! 66% van onze klanten vindt na een bezoek aan onze winkel werk!

 

Fotoshoot door Nick van der Zwan

Dinsdag 7 december is fotograaf Nick van der Zwan voor de tweede keer in onze winkel geweest. Hij maakte prachtige portretfoto's voor het CV en LinkedInprofiel van zes klanten.

Onthulling jubileumgedicht

Op 29 maart 2022 onthulde wethouder Yvonne van Delft samen met Ton de Bruin, voorzitter van Dress for Success Leiden, het gedicht van stadsdichter Marianne van Velzen. Sleutelstad.nl maakte de volgende reportage:

"Dress for Success heeft meerdere redenen voor een feestje. De onthulling van een gedicht, dat de winkel haar koperen jubileum viert en grootse plannen voor de toekomst. Bestuursvoorzitter Ton de Bruin kondigt een rondetafelgesprek aan over re-integratie op de arbeidsmarkt." Lees verder via: Onthulling gedicht bij koperen jubileum: 'Dress for Success poetst diamanten op' | Sleutelstad

(foto rechts: Leonie van der Helm)


Bekijk wat Dress for Success Leiden kon betekenen voor Nicolas

Maak kennis met Nicolas, en met zijn succesvolle bezoek aan de Dress for Success Leiden winkel. Dank je Nicolas, dat je jouw ervaring hebt willen delen!