• Goed gekleed op weg naar een baan
  • En ook op weg naar uitzendwerk, een stageplek, vrijwilligerswerk, of als ZZP-er
  • Niet alleen passende kleding, maar ook advies!

Welkom bij Dress for Success Leiden

Gezocht: nieuwe winkelmedewerkers

 

Wegens uitbreiding van ons Dress for Success Leiden team zoeken wij nieuwe winkelmedewerkers

Heb je iets met mensen, met mode, met presentatie? Heb je zicht op het kleden van mensen voor het sollicitatiegesprek? Ben je gemakkelijk in de omgang, representatief en kun je met allerlei verschillende persoonlijkheden samenwerken? Kun je zelfstandig werken? Dan zou je je wel eens goed op je plaats kunnen voelen in het team van Dress for Success Leiden 

Wij zijn gevestigd in een mooi en ruim pand in de Leidse binnenstad. Als winkelmedewerker run je, samen met jouw collega's, de winkel van Dress for Success. Je helpt klanten met het uitzoeken van kleding voor een sollicitatiegesprek, je selecteert gedoneerde kleding op geschiktheid, en je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft. Daarnaast moet er bij iedere klant wat administratief werk gedaan worden.

Het werk in de winkel van Dress for Success vraagt dat je affiniteit hebt met mode, ervaring hebt, of graag wil leren om klanten te kleden en het leuk vindt om een winkel te runnen. Natuurlijk hoort daarbij dat je er zelf representatief uitziet, maar vooral dat je goed kunt omgaan met onze klanten. Met elkaar een winkel runnen vraagt om flexibiliteit, teamgeest en verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast is het belangrijk dat je een positieve instelling hebt, mensen op hun gemak weet te stellen, in kunt spelen op de wensen van de klant, goed Nederlands kunt spreken en verstaan en feedback kunt geven en ontvangen. Wij zorgen voor begeleiding en training in zowel de inwerkperiode als daarna.

Als winkelvrijwilliger werk je iedere week volgens een vast rooster, samen met een collega, 3-4 uur aaneen. De openingstijden van de winkel zijn op dit moment dinsdag t/m vrijdag van 9.30 tot 12.30 uur. Maar we willen uitbreiden met de dinsdag- en donderdagmiddag. Vooral op donderdag en/of vrijdag kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je eens in zoveel weken aanwezig bent bij het vrijwilligersoverleg.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Liesbeth Dijkdrent  (winkelmanager) of Yvonne Donders (winkelcoördinator) van Dress for Success Leiden. Dan kunnen wij tijdens een kennismakingsgesprek kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Contactgegevens van de Dress for Success Leiden winkel:  
telefoon: 06-14232372
email:     winkel.leiden@dressforsuccess.nl

Onthulling jubileumgedicht

Op 29 maart 2022 onthulde wethouder Yvonne van Delft samen met Ton de Bruin, voorzitter van Dress for Success Leiden, het gedicht van stadsdichter Marianne van Velzen. Sleutelstad.nl maakte de volgende reportage:

"Dress for Success heeft meerdere redenen voor een feestje. De onthulling van een gedicht, dat de winkel haar koperen jubileum viert en grootse plannen voor de toekomst. Bestuursvoorzitter Ton de Bruin kondigt een rondetafelgesprek aan over re-integratie op de arbeidsmarkt." Lees verder via: Onthulling gedicht bij koperen jubileum: 'Dress for Success poetst diamanten op' | Sleutelstad

(foto rechts: Leonie van der Helm)


Bekijk wat Dress for Success Leiden kon betekenen voor Nicolas

Maak kennis met Nicolas, en met zijn succesvolle bezoek aan de Dress for Success Leiden winkel. Dank je Nicolas, dat je jouw ervaring hebt willen delen!


Goed gekleed naar een nieuwe baan!

 

Heb je binnenkort een sollicitatie- of opdrachtgesprek en leef je van een minimuminkomen? Maak een afspraak en kom langs in onze winkel. Je krijgt een goed advies over persoonlijke presentatie en uitstraling en je ontvangt gratis een prachtige set sollicitatiekleding!

Vol zelfvertrouwen ga je vervolgens het gesprek in en is je kans op succes toegenomen. Je krijgt tenslotte geen tweede kans voor een eerste indruk! 66% van onze klanten vindt na een bezoek aan onze winkel werk!