Op weg naar werk

Een goede eerste indruk maak je maar één keer.

Wij ondersteunen je graag!

Heb je een minimuminkomen, een bijstandsuitkering of alleen een studiefinanciering en ben je op zoek naar (beter) werk, een stageplaats of een opleidingsplek? Of ben je een zzp'er en heb je een acquisitiegesprek?

Dan kun je bij Dress for Success Utrecht een afspraak maken om je te voorzien van kledingadvies en representatieve kleding voor je sollicitatie. In onze winkel staan deskundige vrijwilligers klaar om je te helpen en te adviseren.

Ben je aangenomen, kom dan gerust terug voor nóg een outfit. Natuurlijk ook zonder enige kosten voor jou. De uitgezochte kleding mag je houden.

Klik hier voor een aantal Voor en Na-foto's die een goede indruk geven van wat je kunt verwachten.

Hoe werken wij?

Wij werken op afspraak. Een afspraak duurt ongeveer een uur en start met een persoonlijk gesprek. Daarin krijgen we een goed beeld van jou en van de vacature waar je op solliciteert.

Daarna gaan we samen op zoek naar een passende outfit. Het doel is dat je onze winkel weer verlaat met een complete outfit waarin je je prettig voelt en die jou het beste laat uitkomen. Dit doen we door het geven van kledingadvies, maar ook kleuradvies hoort bij onze kleedsessie. Met kleur kun je immers een bepaalde boodschap uitstralen of een eigenschap benadrukken. We helpen je graag bij het vinden van kleuren die goed voor jou kunnen werken. 

Afspraak maken?

Om onze klanten voldoende aandacht en privacy te geven werken wij op afspraak. Wil je ook gebruik maken van onze service maak dan een afspraak via 030 2746563 of per mail op utrecht@dressforsuccess.nl

Openingstijden

Maandag: van 10.00 tot 13.00 uur
Dinsdag: van 10.00 tot 16.00 uur
Woensdag: van 10.00 tot 16.00 uur
Donderdag: van 10.00 tot 16.00 uur
Vrijdag: gesloten

Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden van de winkel, 030 2746563. Je kunt ons daarnaast bereiken via de e-mail. Wij doen ons best om je dan zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien.