• Goed gekleed op weg naar een baan
  • En ook op weg naar uitzendwerk, een stageplek, vrijwilligerswerk, of als ZZP-er
  • Niet alleen passende kleding, maar ook advies!

Op weg naar werk

Een goede eerste indruk maak je maar één keer.

Wij ondersteunen je graag!

Heb je een minimuminkomen, een bijstandsuitkering of alleen een studiefinanciering en ben je op zoek naar (beter) werk, een stageplaats of een opleidingsplek? Of ben je een zzp'er en heb je een acquisitiegesprek?

Dan kun je bij Dress for Success Utrecht een afspraak maken om je te voorzien van kledingadvies en representatieve kleding voor je sollicitatie. In onze winkel staan deskundige vrijwilligers klaar om je te helpen en te adviseren.

Ben je aangenomen, kom dan gerust terug voor nóg een outfit. Natuurlijk ook zonder enige kosten voor jou. De uitgezochte kleding mag je houden.

Klik hier voor een aantal Voor en Na-foto's die een goede indruk geven van wat je kunt verwachten.

Hoe werken wij?

Wij werken op afspraak. Een afspraak duurt ongeveer een uur en start met een persoonlijk gesprek. Daarin krijgen we een goed beeld van jou en van de vacature waar je op solliciteert.

Daarna gaan we samen op zoek naar een passende outfit. Het doel is dat je onze winkel weer verlaat met een complete outfit waarin je je prettig voelt en die jou het beste laat uitkomen. Dit doen we door het geven van kledingadvies, maar ook kleuradvies hoort bij onze kleedsessie. Met kleur kun je immers een bepaalde boodschap uitstralen of een eigenschap benadrukken. We helpen je graag bij het vinden van kleuren die goed voor jou kunnen werken. 

Afspraak maken?

Om onze klanten voldoende aandacht en privacy te geven werken wij op afspraak. Wil je ook gebruik maken van onze service maak dan een afspraak via 030 2746563 of per mail op utrecht@dressforsuccess.nl

Openingstijden

Maandag: van 10.00 tot 13.00 uur
Dinsdag: van 10.00 tot 16.00 uur
Woensdag: van 10.00 tot 16.00 uur
Donderdag: van 13.00 tot 16.00 uur
Vrijdag: gesloten

Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden van de winkel, 030 2746563. Je kunt ons daarnaast bereiken via de e-mail. Wij doen ons best om je dan zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien.

Aanvullende spelregels ten tijde van COVID-19

  • We vragen je de handen te desinfecteren. Dat zullen wij zelf uiteraard ook doen.
  • Mondkapjes zijn niet meer verplicht maar uiteraard kun je er wel één dragen als je dat prettig vindt. 
  • We stellen je voorafgaand aan het gesprek eerst enkele gezondheidsvragen. Ben jij of één van je huisgenoten positief getest voor COVID-19? Heb jij of één van je huisgenoten last van (milde) verkoudheidsklachten of hoesten, keelpijn of koorts? Kom dan beslist niet naar de winkel en verplaats de afspraak.
  • COVID-melding: als je binnen twee weken na het bezoek aan onze winkel positief test op COVID-19 verzoeken we je om dit direct aan ons door te geven.
  • Je kunt uiteraard van ons verwachten dat de winkel schoon en fris is. Tafels, stoelen en vloer worden regelmatig schoongemaakt. Gedragen kleding wordt apart gehouden en gedesinfecteerd.
  • Onze medewerkers zijn fit, hebben geen coronagerelateerde klachten en blijven thuis als dat wel zo is.
  • We werken volgende de COVID-19 richtlijnen zoals opgesteld door het RIVM

Zo kun je er zeker van zijn dat je in een schone en veilige omgeving geholpen wordt bij het uitzoeken van een passende outfit.