Nieuws

Anneke Janssen-Schmitz ontvangt een lintje

Vanochtend was het groot feest bij Dress for Success Maastricht. Coördinator Anneke Janssen werd onlangs 75 jaar, ze is nu tien jaar het hart en de ziel van Dress for Success Maastricht, en letterlijk de kroon op haar fantastische werk: Anneke werd geëerd met een lintje!

Lees meer »

Burgemeesters in de ban van Dress for Success

Dress for Success kleedt Limburgse bestuurdersDress for Success Maastricht is er voor heel Limburg!En juist daarom zijn niet 1, niet 2, niet 3… maar liefst 8 Limburgse bestuurders vorige week door Dress for Success Maastricht gekleed. Burgemeesters van de gemeenten Valkenburg, Sittard-Geleen, Meerssen, Gulpen-Wittem, Kerkrade, Maastricht, Beek en de Dijkgraaf van Waterschap Limburg maakten kennis met de aanpak van Dress for Success en Coffee & Work. Vervolgens ondergingen ze een persoonlijke kleurenanalyse. Daarna werden outfits gepast en geshowd. Met een prachtig resultaat!Wist je dat één afspraak in de regel 1,5 uur duurt? Met een gedegen voorbereiding is het de vrijwilligers in de winkel gelukt om in deze zelfde tijd maar liefst 8 bestuurders te kleden. Dit alles ging gepaard met veel plezier, onderlinge feedback en een heleboel vragen vanuit de bestuurders over het reilen en zeilen van Dress door de vrijwilligers. Het was in alle opzichten een geslaagde middag.De bestuurders hebben hun nieuwe outfits meegenomen en toegezegd dat zij de kleding zullen dragen op een bijeenkomst naar keuze. De kleding komt daarna weer terug naar de winkel. Zij zullen op de bijeenkomst aandacht vragen voor het belang van het hebben van gepaste kleding. Want niet iedereen kan zich - om welke reden dan ook - representatieve kleding veroorloven. En daar kan Dress for Success een oplossing bieden. We danken de bestuurders voor hun aanwezigheid en vertrouwen!Wist je ook dat door de hulp van Dress for Success gemiddeld 96% van de mensen (bv. uit de bijstand) weer aan het werk gaan? Als je werkzaam bent binnen het sociale domein of bij een gemeente en meer wilt weten wat Dress for Success kan betekenen voor jouw organisatie of gemeente, stuur ons een DM, e-mail of neem telefonisch contact op. Wij zijn ervan overtuigd dat we samen meer mensen kunnen helpen op hun weg naar financiële onafhankelijkheid.

Lees meer »

Pop Up Store Maastricht is open tot 15 april 2021

Onze Pop Up Store aan de Voltastraat 8 is open op dinsdag en donderdag van 10.00 tot 14.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Hier bieden we het teveel aan kleding aan aan mensen die een minimumloon of uitkering hebben of wellicht zelfs door het Covid 19 virus in een moeilijke financiele situatie zijn gekomen. 

Lees meer »

Bomvolle kroeg met carnaval! Het Covid 19 virus heeft impact, ook op de carnaval in Limburg. Ondanks dat de horeca het zwaar geeft Cafe In den Ouden Vogelstruys op het Vrijthof in Maastricht een donatie van maar liefst 670 euro aan Dress for Success Maastricht als dank voor het lenen van de paspoppen. Toch nog een bomvolle kroeg met Carnaval!

Modeshow en diner bij SOFA! 25 okt 2018

Een geweldig afwisselende avond met onder andere een modeshow door vrijwilligers in kleding van Dress for Success Maastricht, een fantastische lezing van Cecile Narinx (modejournalist van de Volkskrant), Ramona Batta was onze veilingmeester en veilde prachtige stukken zoals een Prada Portemonnee, een Hermes sjaal, een weekend Parijs en een paardencoaching sessie. Verder werden vele andere donaties via een loterij verloot.
Een mooie avond met dank aan SOFA, Cecile Narinx, Ramona Batta, Guy van Grinsven, Ell Vliegen, Hogeschool Zuyd studenten Eventmanagement, Vianney Dumouillin, de Bijenkorf, Hermes, Kiki Niesten.