• Goed gekleed op weg naar een baan
  • En ook op weg naar uitzendwerk, een stageplek, vrijwilligerswerk, of als ZZP-er
  • Niet alleen passende kleding, maar ook advies!

Nieuws

Pop Up Store Maastricht is open tot 15 april 2021

Onze Pop Up Store aan de Voltastraat 8 is open op dinsdag en donderdag van 10.00 tot 14.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Hier bieden we het teveel aan kleding aan aan mensen die een minimumloon of uitkering hebben of wellicht zelfs door het Covid 19 virus in een moeilijke financiele situatie zijn gekomen. 

Lees meer »

Bomvolle kroeg met carnaval! Het Covid 19 virus heeft impact, ook op de carnaval in Limburg. Ondanks dat de horeca het zwaar geeft Cafe In den Ouden Vogelstruys op het Vrijthof in Maastricht een donatie van maar liefst 670 euro aan Dress for Success Maastricht als dank voor het lenen van de paspoppen. Toch nog een bomvolle kroeg met Carnaval!

Modeshow en diner bij SOFA! 25 okt 2018

Een geweldig afwisselende avond met onder andere een modeshow door vrijwilligers in kleding van Dress for Success Maastricht, een fantastische lezing van Cecile Narinx (modejournalist van de Volkskrant), Ramona Batta was onze veilingmeester en veilde prachtige stukken zoals een Prada Portemonnee, een Hermes sjaal, een weekend Parijs en een paardencoaching sessie. Verder werden vele andere donaties via een loterij verloot.
Een mooie avond met dank aan SOFA, Cecile Narinx, Ramona Batta, Guy van Grinsven, Ell Vliegen, Hogeschool Zuyd studenten Eventmanagement, Vianney Dumouillin, de Bijenkorf, Hermes, Kiki Niesten.