Op weg naar werk

Voor wie?

Dress for Success Groningen is er voor mensen in de provincie Groningen en Drenthe die op zoek zijn naar (beter) werk, een participatieplaats, een stageplaats, vrijwilligerswerk of die starten als zzp-er en zelf geen passende sollicitatiekleding kunnen betalen. Voor elk sollicatiegesprek is het belangrijk om er representatief uit te zien, los van de functie waarop iemand solliciteert.

Hoe werkt het?

Heb je binnenkort een sollicatiegesprek voor een stage of werkplek, dan kun je bij Dress for Success een afspraak maken voor een kleedsessie. Je krijgt dan persoonlijk en individeel advies voor presentatie en je zoekt samen kleding uit die passend is voor het gesprek en het werk. Die kleding mag je houden.

Als je wordt begeleid door een werkcoach of arbeidsonsulent dan kun je samen een aanmelding doen voor een kleedsessie. Dress for Success neemt contact met je op voor het maken van een afspraak.

Heb je geen werkcoach, maar wel binnenkort een sollicitatiegesprek, meld je dan aan met het formulier Maak een afspraak 

 

Tijdens een kleedsessie bij Dress for Success wordt de klant geholpen door twee van onze kledingadviseuses. De klant krijgt persoonlijke aandacht en vakkundig advies bij het vinden van de juiste kleding. Ook geven we aanvullende sollicitatie tips en adviezen. Ons doel is niet alleen om klanten met een mooie outfit de deur uit te laten gaan. Wij willen ook graag het zelfvertrouwen een positieve boost geven!

75 % van de klanten die bij Dress for Success Groningen is geweest voor een kleedsessie, vindt een baan! Als dit het geval is, mag de klant nog een keer terugkomen voor een tweede set kleding. Zo helpen we de klant om er ook in de eerste periode van de nieuwe baan, representatief uit te zien. Ook de tweede set is GRATIS.

 

Kleedsessies zijn alleen op afspraak.