DFSNL
  • Goed gekleed op weg naar een baan
  • En ook op weg naar uitzendwerk, een stageplek, vrijwilligerswerk, of als ZZP-er
  • Niet alleen passende kleding, maar ook advies!

Welkom bij de winkels van Dress for Success

In de 10 winkels van Dress for Success staan professionele kledingadviseurs voor je klaar. Het zijn allemaal vrijwilligers die er voor zorgen dat je een goede indruk maakt bij je sollicitatie, kennismaking of pitch.

Niet alleen passende kleding, maar ook advies!

Dress for Success is er voor alle mensen met een uitkering of een minimuminkomen die stappen willen zetten op weg naar economische zelfstandigheid. Je wordt kosteloos voorzien van een set kleding waarmee je voor de dag kunt komen.

Ga naar een van de winkels, daar ontvangen ze je graag!

Dress for Success Utrecht doneert tasjes met kleding aan Voedselbank Kanaleneiland

Onlangs bracht Dress for Success Utrecht ook een flink aantal tasjes met kledingsets naar de Voedselbank in Kanaleneiland. Uit de collectie hebben we voor zowel mannen als vrouwen in diverse maten leuke kledingsets samengesteld en leuk ingepakt. 💥Het team van Jantien buffelde ondanks de enorme hitte gewoon door om de bewoners van Kanaleneiland een goed boodschappenpakket te kunnen aanbieden en was erg blij met deze donatie als extra. De giftbags zullen meegeven worden aan de klanten van de Voedselbank

Lees meer »

Geslaagde zomeractie Dress for Success Gorinchem met Voedselbank

Op donderdag 10 juni 2021 hebben wij een zomeractie gehouden met onze buren, de Voedselbank. Het was een groot succes. De klanten van de Voedselbank konden niet alleen hun boodschappen halen, maar ook langs enkele kramen van de Voedselbank met een grote verscheidenheid aan gedoneerde artikelen èn langs kledingrekken van Dress For Succes.

Lees meer »

Dress for Success Utrecht doneert tasjes met kleding aan Voedselbank Zuilen

Onlangs bracht Dress for Success Utrecht een flink aantal tasjes met kledingsets naar de Voedselbank in Zuilen. Uit de najaarscollectie hebben we voor zowel mannen als vrouwen in diverse maten leuke kledingsets samengesteld en leuk ingepakt. Jaël Vuijk van Voedselbank Zuilen was erg blij met deze donatie. De giftbags zullen meegeven worden aan de klanten van de Voedselbank.  

Lees meer »

Een kledingdonateur voor de winkel in Gorinchem: Je bent van waarde! ... je spullen zijn dat ook

Je bent van waarde!… je spullen zijn dat ook. Dat is wat onze kledingdonateur Ruth veel zegt en tegen komt als zij mensen helpt om orde aan te brengen in hun leven. In haar woorden: vaak gaat dat om het uitzoeken van spullen, waardoor je overzicht krijgt. En inzicht, want vaak hebben we meer spullen dan we nodig hebben of gebruiken. Zo ook met kleding. Wat een geweldige uitkomst dat je je kleding dan beschikbaar kunt stellen, zodat een ander daar plezier aan heeft.

Lees meer »

Het laatste nieuws