DFSNL
  • Goed gekleed op weg naar een baan
  • En ook op weg naar uitzendwerk, een stageplek, vrijwilligerswerk, of als ZZP-er
  • Niet alleen passende kleding, maar ook advies!

Welkom bij de winkels van Dress for Success

In de 10 winkels van Dress for Success staan professionele kledingadviseurs voor je klaar. Het zijn allemaal vrijwilligers die er voor zorgen dat je een goede indruk maakt bij je sollicitatie, kennismaking of pitch.

Niet alleen passende kleding, maar ook advies!

Dress for Success is er voor alle mensen met een uitkering of een minimuminkomen die stappen willen zetten op weg naar economische zelfstandigheid. Je wordt kosteloos voorzien van een set kleding waarmee je voor de dag kunt komen.

Ga naar een van de winkels, daar ontvangen ze je graag!

Genoeg kleding in de kast in Leiden

We hebben meer kleding dan nodig is. Voor elke gelegenheid of seizoen hebben we vaak verschillende exemplaren in diverse kleuren. Met  overvolle kledingkasten tot gevolg.Kledingrecyclingbedrijven draaien op volle toeren. Bewuster omgaan met kleding kan een oplossing zijn voor jouw overvolle kast én voor het milieu.

Lees meer »

Klantadviseur Ellen van Dress for Success Eindhoven in beeld

Ik ben bijna 2 jaar als vrijwilligster bij Dress for Success Eindhoven. Gezien mijn kennis en ervaring als ondernemer in de mode en nu als fashion-coach, vind ik het heel mooi om onze klanten de beste versie van zichzelf te laten zien. Zodat ze zichtbaar zichzelf kunnen zijn op weg naar hun sollicitatie. Heel waardevol om met ons team de klanten blij en dankbaar de deur uit te zien gaan op weg naar die baan. Dat is waar ik dit voor doe.

Lees meer »

Trijntje van Dress for Success Utrecht kleedt werkzoekenden in bijstand voor sollicitatie: ‘Ze stappen met een goed gevoel het pashokje uit’

Alleen een klein wonder kon de ondergang van Dress for Success drie jaar geleden nog afwenden. Probleem was het ontbreken van een pand. Maar het kleine wonder deed zich tot grote opluchting van de Utrechtse Trijntje Knaapen voor: ‘haar’ winkel, die werkzoekenden in de bijstand netjes aankleedt voor hun sollicitatiegesprek, bestaat inmiddels twaalf jaar.

Lees meer »

Wensactie brengt Dress for Success Eindhoven geluk

Dress for Succes als winnaar! 😀🎉Witgoedspecialist van de Weijer uit Geldrop heeft Dress for Success Eindhoven blij gemaakt met een nieuwe wasmachine en droger! Dress for Success helpt werkzoekenden met een minimum inkomen op weg naar een baan door o.a. het geven van presentatie-advies en representatieve kleding. Nu kunnen zij zorgeloos wassen en drogen. Heel veel plezier ermee! 🎁#vandeweijer #geldrop #witgoedspecialist #wensweken #winnaar #dressforsuccess #eindhoven

Lees meer »

Verslag van een kleedsessie bij Dress for Success Rotterdam

Vorig jaar had ik een kleedsessie bij Dress for Success aan het Rijnhoutplein te Rotterdam. Bij binnenkomst word ik hartelijk ontvangen door Nettie winkelmanager, Marlies en Whitney beide Dress adviseurs. Ik krijg koffie en het Corona-protocol wordt doorgenomen. Na het invoeren van de bij de afspraak horende gegevens gaan we, volgens protocol getooid met mondkapjes, meteen aan de slag. Allereerst wordt er een foto van mij gemaakt, de situatie ‘voor’ alle schermutselingen.

Lees meer »

Het laatste nieuws