Kleding doneren: bel 06 – 14 2323 72 (niet appen of mailen)

 

Wij zijn altijd blij met schone, eigentijdse kleding die nog in perfecte conditie is. Wilt u kleding doneren die aan deze criteria voldoet, maak dan een afspraak om het langs te brengen. Wij lopen de door u aangeboden kleding samen met u door om te bezien of deze geschikt is voor de winkel.

Bel voor een afspraak 06 14232372, of spreek een bericht in met vermelding van uw telefoonnummer, u wordt dan teruggebeld!

 

Wat zoeken wij:

Voor onze klanten zijn wij vooral op zoek naar jonge, eigentijdse kleding, zowel casual als zakelijk, waarin zij er netjes en verzorgd uitzien. Vooral zeer grote maten zijn altijd welkom!

Denk voor heren aan nette jeans, chino’s, sportieve colberts, overhemden, polo’s of truien, riemen en stoere stappers.

Voor de dames zoeken we zowel stijlvolle als fleurige jurken, korte jasjes, rokken, blouses, tops en lange blouses, nette jeans, pantalons en vlotte schoenen.

Ook accessoires, zoals tassen, shawls en sieraden zijn welkom.


Samenwerking met bedrijven

Wij zoeken steeds vaker samenwerking met bedrijven in en rond Leiden die producten en middelen ter beschikking (kunnen) stellen. Denk hierbij aan kappersbonnen, het doneren van nieuwe schoenen, tassen, kleding, etc. Heeft u als bedrijf interesse ons met producten of middelen te ondersteunen en wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen via winkel.leiden@dressforsuccess.nl. Dress for Success Leiden heeft de ANBI status en een kledinggift kan fiscaal voordelig zijn.