• Goed gekleed op weg naar een baan
  • En ook op weg naar uitzendwerk, een stageplek, vrijwilligerswerk, of als ZZP-er
  • Niet alleen passende kleding, maar ook advies!

Op weg naar werk

Kledingpakket op maat: bijzondere kleding voor een bijzonder moment

Dress for Success biedt kledingpakketten op maat aan. Zo maken wij kledingpakketten op maat voor de vrouwenopvang van Stichting Arosa. Wij ontvangen veel mooie kledingstukken waar we andere mensen die (nog) niet solliciteren blij mee kunnen maken. De kledingpakketten worden met zorg samengesteld voor zowel dames als heren. Vanaf XS tot XXL. Ieder pakket is een cadeautje voor de ontvanger. Een mooie kledingoutfit met accessoires die hierbij matchen. Wil je een pakket aanvragen, klik dan op Kledingpakket op maat

Kleedsessie

Een cadeau voor jezelf! Dit is een persoonlijke kleedsessie van een uur op afspraak. We inventariseren jouw persoonlijke wensen en vervolgens vertalen we deze naar een passende stijl. Kleuren zijn hierin belangrijk waarbij we kijken naar wat bij jou past. Samen gaan we op zoek naar mooie kledingstukken. Laat je verrassen door een blik in de spiegel, nu zie je de beste versie van jezelf! De kledingoutfit, al dan niet compleet met schoenen & accessoires mag je houden.

De Mini Workshop

Is een persoonlijke kleedsessie een cadeau, dan is de mini workshop een feestje!  Dit is een korte workshop voor maximaal 4 personen. Aansluitend krijgen alle deelnemers een kleedsessie door onze Dress adviseurs. Het is gezellig, omdat je met elkaar meekijkt en meedoet. Daarnaast doe je inspiratie op van elkaar. Alle deelnemers gaan blij en vol zelfvertrouwen de deur uit, compleet met een persoonlijke outfit!

Online kledingadvies

Wel voldoende kleding, maar geen idee wat passend is voor jouw sollicitatie- of acquisitie gesprek? Dan kunnen we je een online kledingadvies geven. Samen kijken we via face time of zoom naar jouw garderobe en stellen een passende outfit samen.

Ook telefonisch advies behoort tot de mogelijkheden.

Cadeaubon voor trouwe vrijwilligers

Bent u als werkgever ontzettend trots op een trouwe vrijwilliger? En wilt u die graag in het zonnetje zetten? Neem dan contact met ons  op. Wij bieden uw vrijwilliger graag een kleedsessie aan!