Welkom bij de winkels van Dress for Success

In de 10 winkels van Dress for Success staan professionele kledingadviseurs voor je klaar. Het zijn allemaal vrijwilligers die er voor zorgen dat je een goede indruk maakt bij je sollicitatie, kennismaking of pitch.

Niet alleen passende kleding, maar ook advies!

Dress for Success is er voor alle mensen met een uitkering of een minimuminkomen die stappen willen zetten op weg naar economische zelfstandigheid. Je wordt kosteloos voorzien van een set kleding waarmee je voor de dag kunt komen.

Ga naar een van de winkels, daar ontvangen ze je graag!

Het laatste nieuws

Profiel-fotoshoot bij Dress!

Ben je werkzoekende en heb je niet de middelen om een professionele profielfoto te laten maken voor LinkedIn of je CV? Dress for Success Rotterdam biedt dit kosteloos aan in samenwerking met Studio Carolina Absil. Op woensdag 3 mei kun je bij ons in de winkel op de foto. Je kunt je interesse en je voorkeur voor een tijd kenbaar maken door te reageren via onze website, telefonisch, via mail of via een persoonlijk bericht. Het nemen van de foto's duurt 15 minuten. Ieder kwartier tussen 10.00 en 15.00 kan Carolina een andere kandidaat op de foto zetten. Per persoon maakt Carolina ongeveer tussen de 5-10 foto's. Je bekijkt de foto's op de laptop en geeft aan welke foto's je wilt gebruiken. De uitgekozen foto's krijg je binnen een week per mail.  Wij vragen wel toestemming voor het gebruiken van de foto's op social media en de website van Carolina. Wij hebben daarvoor een AVG formulier.Als je een gratis profielfoto-sessie wilt boeken reageer snel, want er is plaats voor 19 mensen: vol is vol!!!

Lees meer »

'Generatieverschillen' door Sam Kuppens, columnist Dress for Success Eindhoven

Zelf geniet ik, als manager van Dress for Success Eindhoven, altijd volop van samenwerken en uitwisselen met de mensen om me heen. De laatste tijd trek ik meer en meer op met jonge mensen. Bij het Oranje Fonds volg ik het programma De Verschilmakers, om jonge mensen duurzaam bij Dress for Success te betrekken. Dit zet me aan het denken. Onderzoeken te over die gaan over hoe organisaties jong talent aanspreken. 

Lees meer »

VROUW Magazine op bezoek bij Dress for Success Rotterdam

Op de vraag of mode-redacteur Kim van #vrouwmagazine een dagje met ons mocht meelopen, zeiden wij natuurlijk meteen JA! En dus werden Kiki en Gulay bij Dress for Success Rotterdam niet door onze eigen styliste maar door Kim gekleed. Hoe dat was? Superleuk natuurlijk! Hieronder een indruk van het artikel.

Lees meer »