DFSNL
  • Goed gekleed op weg naar een baan
  • En ook op weg naar uitzendwerk, een stageplek, vrijwilligerswerk, of als ZZP-er
  • Niet alleen passende kleding, maar ook advies!

Welkom bij de winkels van Dress for Success

In de 10 winkels van Dress for Success staan professionele kledingadviseurs voor je klaar. Het zijn allemaal vrijwilligers die er voor zorgen dat je een goede indruk maakt bij je sollicitatie, kennismaking of pitch.

Niet alleen passende kleding, maar ook advies!

Dress for Success is er voor alle mensen met een uitkering of een minimuminkomen die stappen willen zetten op weg naar economische zelfstandigheid. Je wordt kosteloos voorzien van een set kleding waarmee je voor de dag kunt komen.

Ga naar een van de winkels, daar ontvangen ze je graag!

Landelijke samenwerking met de Bijenkorf

De Bijenkorf en Dress for Success Nederland hebben de handen in een geslagen. In alle filialen van de Bijenkorf kunnen klanten en bezoekers nette dames- en herenkleding doneren aan Dress for Success bij het speciale inzamelpunt op de afdeling dames- en herenmode.

Lees meer »

USG Restart en Dress for Success Hoogezand-Sappemeer succesvol

Weten jullie nog? Een aantal weken geleden hebben we Linda aan een leuke baan geholpen. Vanmorgen heeft Linda als cadeautje een kleedsessie gehad bij Dress for Success Nederland.Normaliter helpt Dress for Success werkzoekenden met een minimum inkomen aan een passende outfit voordat een kandidaat op sollicitatiegesprek gaat. Inmiddels is Linda al een aantal weken met veel plezier aan de slag bij haar nieuwe werkgever. Desalniettemin mocht zij vanmorgen twee mooie sets uitkiezen, die ze nu mooi kan dragen naar haar werk.Linda heeft hier erg van genoten. Ze is in het zonnetje gezet en dat deed haar zichtbaar goed. Wij willen Dress for Success ontzettend bedanken voor deze mooie ervaring voor haar en natuurlijk de volle tas met kleding… want alles gaat mee naar huis!

Lees meer »

Duurzame samenwerking Maandag® en Dress for Success Nederland

Zet 3 passievolle, daadkrachtige en creatieve vrouwen bij elkaar en er ontstaan prachtige ideeën en duurzame samenwerkingsinitiatieven.Corina Koekenbier - Muller, general manager van Dress for Success Amsterdam en Linda Luidens en Pauline de Waardt van Maandag® vormen de denktank en zijn de drijvende krachten achter een duurzame samenwerking tussen Maandag® en Dress for Success Nederland!

Lees meer »

Samenwerking Bijenkorf en Dress for Success

In januari en februari staan in alle winkels inleverpunten waar je nette kleding aan Dress for Success kunt doneren. Help mee en lever ook jouw (gedragen) pareltjes in, dan weet je zeker dat ze nog een waardevol tweede leven tegemoet gaan.   

Lees meer »

Het laatste nieuws