Welkom bij de winkels van Dress for Success

In de 10 winkels van Dress for Success staan professionele kledingadviseurs voor je klaar. Het zijn allemaal vrijwilligers die er voor zorgen dat je een goede indruk maakt bij je sollicitatie, kennismaking of pitch.

Niet alleen passende kleding, maar ook advies!

Dress for Success is er voor alle mensen met een uitkering of een minimuminkomen die stappen willen zetten op weg naar economische zelfstandigheid. Je wordt kosteloos voorzien van een set kleding waarmee je voor de dag kunt komen.

Ga naar een van de winkels, daar ontvangen ze je graag!

Het laatste nieuws

Word jij vrijwilliger bij Dress for Success Gorinchem? Kom naar de Proeverij

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor onze organisatie. Gelukkig zijn er al veel mensen enthousiast. Maar er zijn altijd extra handen nodig. Daarom staan wij op vrijdag 3 februari op de Proeverij van het vrijwilligerssteunpunt Gorinchem! Kom langs en ga in gesprek met ons en met al die met inwoners die al vrijwilligerswerk doen. En proef van de ervaringen en van de lekkere hapjes die worden aangeboden.

Lees meer »

Introductie donateurspakketten

Ook in 2023 is Dress for Success Utrecht op zoek naar verbreding en versteviging van haar financiële basis om alle klanten een geschikte outfit te kunnen aanbieden. Daar is hulp hard bij nodig!

Lees meer »

Donatie Werving op Maat

We zijn het jaar geweldig begonnen met een mooie donatie van Werving op Maat! In plaats van het uitreiken van een fysiek kerstgeschenk hebben zij namens al hun relaties een donatie aan ons gedaan. En daar zijn wij natuurlijk superblij mee want hierdoor komen onze plannen voor dit jaar weer een stukje dichterbij!

Lees meer »

Burgemeesters in de ban van Dress for Success

Dress for Success kleedt Limburgse bestuurdersDress for Success Maastricht is er voor heel Limburg!En juist daarom zijn niet 1, niet 2, niet 3… maar liefst 8 Limburgse bestuurders vorige week door Dress for Success Maastricht gekleed. Burgemeesters van de gemeenten Valkenburg, Sittard-Geleen, Meerssen, Gulpen-Wittem, Kerkrade, Maastricht, Beek en de Dijkgraaf van Waterschap Limburg maakten kennis met de aanpak van Dress for Success en Coffee & Work. Vervolgens ondergingen ze een persoonlijke kleurenanalyse. Daarna werden outfits gepast en geshowd. Met een prachtig resultaat!Wist je dat één afspraak in de regel 1,5 uur duurt? Met een gedegen voorbereiding is het de vrijwilligers in de winkel gelukt om in deze zelfde tijd maar liefst 8 bestuurders te kleden. Dit alles ging gepaard met veel plezier, onderlinge feedback en een heleboel vragen vanuit de bestuurders over het reilen en zeilen van Dress door de vrijwilligers. Het was in alle opzichten een geslaagde middag.De bestuurders hebben hun nieuwe outfits meegenomen en toegezegd dat zij de kleding zullen dragen op een bijeenkomst naar keuze. De kleding komt daarna weer terug naar de winkel. Zij zullen op de bijeenkomst aandacht vragen voor het belang van het hebben van gepaste kleding. Want niet iedereen kan zich - om welke reden dan ook - representatieve kleding veroorloven. En daar kan Dress for Success een oplossing bieden. We danken de bestuurders voor hun aanwezigheid en vertrouwen!Wist je ook dat door de hulp van Dress for Success gemiddeld 96% van de mensen (bv. uit de bijstand) weer aan het werk gaan? Als je werkzaam bent binnen het sociale domein of bij een gemeente en meer wilt weten wat Dress for Success kan betekenen voor jouw organisatie of gemeente, stuur ons een DM, e-mail of neem telefonisch contact op. Wij zijn ervan overtuigd dat we samen meer mensen kunnen helpen op hun weg naar financiële onafhankelijkheid.

Lees meer »

De film: Brainwash op bezoek bij Dress for Success

We willen graag de beste versie van onszelf zijn. Maar hoe vrij zijn we écht om onze eigen weg in het leven te kiezen? Kan elk dubbeltje een kwartje worden, of worden je kansen bepaald door waar je wieg staat, waar je opgroeit en met welk geslacht je geboren bent? Deze vragen werden besproken in de Brainwash Special van zondag 13 november j.l. Waarin ook een bezoek aan Dress for Success Leiden werd gebracht en een mooi open interview met 1 van onze klanten is gehouden. Wij zien dagelijks dat het niet voor iedereen zo makkelijk is om een baan te vinden. Daarom helpen we iedereen met een minimuminkomen heel graag op weg naar werk met een mooie outfit en vol zelfvertrouwen.

Lees meer »

Dress for Success in Brainwash van VPRO

Op zondag 13 november brengt VPRO’s Brainwash in een kort item de activiteiten van Dress for Success in beeld. De uitzending onderzoekt in hoeverre economische en sociaal-culturele systemen ons belemmeren te worden wie we willen worden. Het item laat zien hoe Dress for Success werkzoekenden met een kleine beurs, met advies en kleding, begeleidt in het met zelfvertrouwen succesvol solliciteren. De winkel van Dress for Success Leiden was begin oktober voor dit programma heel even het decor van de opname voor deze uitzending.

Lees meer »