DFSNL
  • Goed gekleed op weg naar een baan
  • En ook op weg naar uitzendwerk, een stageplek, vrijwilligerswerk, of als ZZP-er
  • Niet alleen passende kleding, maar ook advies!

Welkom bij de winkels van Dress for Success

In de 10 winkels van Dress for Success staan professionele kledingadviseurs voor je klaar. Het zijn allemaal vrijwilligers die er voor zorgen dat je een goede indruk maakt bij je sollicitatie, kennismaking of pitch.

Niet alleen passende kleding, maar ook advies!

Dress for Success is er voor alle mensen met een uitkering of een minimuminkomen die stappen willen zetten op weg naar economische zelfstandigheid. Je wordt kosteloos voorzien van een set kleding waarmee je voor de dag kunt komen.

Ga naar een van de winkels, daar ontvangen ze je graag!

Het laatste nieuws

Nieuwe winkelcoördinator Dress for Success Eindhoven

Per 1 november jl zijn Karin Brouwers en Marjon Vreeswijk gestart als winkelcoördinator van Dress for Success Eindhoven. In deze functie zijn ze verantwoordelijk voor de operationele zaken rondom het runnen van de ‘winkel’. Een taak die al 12 jaar de verantwoordelijkheid was van manager Bertine Oudesluijs. Bertine is voor Dress for Success betrokken bij het programma de Verschilmakers van het Oranjefonds. Dit programma gaat vrijwilligerswerk onder jongeren stimuleren om zo maatschappelijke organisaties te verduurzamen en toekomstbestendig te maken. Omdat Bertine hieraan een deel van haar uren gaat besteden werd gezocht naar iemand die haar taken kon overnemen. Dat is niet één iemand geworden maar twee: Karin en Marjon vullen de functie in als duo-baan.

Lees meer »