DFSNL
  • Goed gekleed op weg naar een baan
  • En ook op weg naar uitzendwerk, een stageplek, vrijwilligerswerk, of als ZZP-er
  • Niet alleen passende kleding, maar ook advies!

Welkom bij de winkels van Dress for Success

In de 10 winkels van Dress for Success staan professionele kledingadviseurs voor je klaar. Het zijn allemaal vrijwilligers die er voor zorgen dat je een goede indruk maakt bij je sollicitatie, kennismaking of pitch.

Niet alleen passende kleding, maar ook advies!

Dress for Success is er voor alle mensen met een uitkering of een minimuminkomen die stappen willen zetten op weg naar economische zelfstandigheid. Je wordt kosteloos voorzien van een set kleding waarmee je voor de dag kunt komen.

Ga naar een van de winkels, daar ontvangen ze je graag!

Dress for Success Leiden krijgt zelfgemaakte sieraden van een creatieve dame

Een dame belde naar de Dress for Success winkel in Leiden en vertelde dat zij eigen gemaakte sieraden heeft. Allemaal gemaakt met natuursteen o.a. jade, kristal, parel enz. Zij wil deze graag aan Dress for Success Leiden schenken om mensen blij te maken en hun nieuwe sollicitatie outfit wat op te fleuren. Zij doet dit omdat zij Dress for Success Leiden een warm hart toedraagt.Wij willen haar hier heel hartelijk voor danken.

Lees meer »

Kledingdonaties voor Gorinchem

We zijn heel blij dat we vanaf 9 maart weer klanten in onze Dress winkel van heel mooie outfits hebben kunnen voorzien! Dat kan natuurlijk niet zonder donaties van prachtige kleding. Meteen vanaf de start van de opening hebben we  veel moois ontvangen. Soms omdat kleding te klein is geworden, maar ook vanwege heel verdrietige omstandigheden zoals het overlijden van een dierbare. Wanneer er dan aan ons gedacht wordt, zijn we daar heel dankbaar voor.

Lees meer »

Pop Up Store Maastricht is open tot 15 april 2021

Onze Pop Up Store aan de Voltastraat 8 is open op dinsdag en donderdag van 10.00 tot 14.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Hier bieden we het teveel aan kleding aan aan mensen die een minimumloon of uitkering hebben of wellicht zelfs door het Covid 19 virus in een moeilijke financiele situatie zijn gekomen. 

Lees meer »

Het laatste nieuws