DFSNL
  • Goed gekleed op weg naar een baan
  • En ook op weg naar uitzendwerk, een stageplek, vrijwilligerswerk, of als ZZP-er
  • Niet alleen passende kleding, maar ook advies!

Welkom bij de winkels van Dress for Success

In de 10 winkels van Dress for Success staan professionele kledingadviseurs voor je klaar. Het zijn allemaal vrijwilligers die er voor zorgen dat je een goede indruk maakt bij je sollicitatie, kennismaking of pitch.

Niet alleen passende kleding, maar ook advies!

Dress for Success is er voor alle mensen met een uitkering of een minimuminkomen die stappen willen zetten op weg naar economische zelfstandigheid. Je wordt kosteloos voorzien van een set kleding waarmee je voor de dag kunt komen.

Ga naar een van de winkels, daar ontvangen ze je graag!

Op bezoek bij Dress for Success Utrecht: ‘Met een big smile staan mensen hier voor de spiegel’

Utrechts nieuwsplatform DUIC zet Dress for Success Utrecht in de spotlight: 'Op het bedrijventerrein van Lage Weide zit een bijzondere kledingwinkel verborgen: Dress for Success. Mensen met een kleine beurs kunnen er gratis terecht voor een nieuwe outfit en adviezen voor een sollicitatiegesprek. Ook mensen die op zoek zijn naar een werkervaringsplek, stage of vrijwilligerswerk zijn welkom.'

Lees meer »

De kleine consultant Groningen geeft advies aan Dress for Success Hoogezand-Sappemeer

Een aantal maanden geleden heeft Dress for Success Hoogezand-Sappemeer, De Kleine Consultant Groningen ingehuurd voor advies. Het contact is gelegd op de Beursvloer van de Haren-Tynaarlose Uitdaging in Eelde. De Kleine Consultant is een enthousiaste groep leuke, jonge studenten met ieder hun eigen vakgebied. Dress for Success wilde graag advies (onder andere) over hoe we onze naamsbekendheid kunnen vergroten. De Kleine Consultant heeft hier uitgebreid onderzoek naar gedaan en hier een rapport van gemaakt. Tijdens een eindpresentatie bij Dress for Success in Hoogezand, hebben ze hun bevindingen toegelicht en aanbevelingen gedaan. De Kleine Consultant heeft heel goed werk geleverd. Het is een heel professioneel eindrapport geworden, met zeer bruikbare tips en adviezen. Dress for Success Hoogezand-Sappemeer zal hier in de komende maanden mee aan de slag gaan.

Lees meer »

Dress for Success Hoogezand-Sappemeer cheque ontvangen; ING actie Help Nederland vooruit

Dress for Success Hoogezand-Sappemeer is in de prijzen gevallen bij de ING actie Help Nederland Vooruit. Op 21 maart zou de feestelijke prijsuitreiking zijn, maar vanwege de Coronacrisis is dit afgelast. In plaats daarvan werd de cheque per koerier bezorgd. ING bedankt voor dit mooie bedrag. Hier kan Dress for Success weer veel mensen mee (vooruit) helpen. Namens het hele team: Iedereen die op Dress for Success Hoogezand-Sappemeer gestemd heeft, HEEL HARTELIJK BEDANKT!!

Lees meer »

Dress for Success Utrecht in finale VOOR-verkiezing 20 juni 2019

Dress for Success Utrecht was één van de drie genomineerden voor de hoofdprijs. Dress for Success biedt mensen met een minimum of geen inkomen gratis een representatieve outfit zodat zij hun kansen bij een sollicitatie kunnen optimaliseren. De aandacht, praktische ondersteuning en adviezen versterken het zelfvertrouwen van de klant en vergroten de kans op een succesvolle sollicitatie aanzienlijk. Ons aanbod is een uniek instrument in de keten van activering voor mensen met een grote afstand tot participatie op de arbeidsmarkt. Persoonlijke aandacht en een zetje in de rug helpen mensen op hun weg naar economische onafhankelijkheid. Daar staat Dress for Success VOOR!

Lees meer »

Het laatste nieuws