Burgemeesters in de ban van Dress for Success

Dress for Success kleedt Limburgse bestuurders

Dress for Success Maastricht is er voor heel Limburg!
En juist daarom zijn niet 1, niet 2, niet 3… maar liefst 8 Limburgse bestuurders vorige week door Dress for Success Maastricht gekleed. Burgemeesters van de gemeenten Valkenburg, Sittard-Geleen, Meerssen, Gulpen-Wittem, Kerkrade, Maastricht, Beek en de Dijkgraaf van Waterschap Limburg maakten kennis met de aanpak van Dress for Success en Coffee & Work. Vervolgens ondergingen ze een persoonlijke kleurenanalyse. Daarna werden outfits gepast en geshowd. Met een prachtig resultaat!

Wist je dat één afspraak in de regel 1,5 uur duurt? Met een gedegen voorbereiding is het de vrijwilligers in de winkel gelukt om in deze zelfde tijd maar liefst 8 bestuurders te kleden. Dit alles ging gepaard met veel plezier, onderlinge feedback en een heleboel vragen vanuit de bestuurders over het reilen en zeilen van Dress door de vrijwilligers. Het was in alle opzichten een geslaagde middag.

De bestuurders hebben hun nieuwe outfits meegenomen en toegezegd dat zij de kleding zullen dragen op een bijeenkomst naar keuze. De kleding komt daarna weer terug naar de winkel. Zij zullen op de bijeenkomst aandacht vragen voor het belang van het hebben van gepaste kleding. Want niet iedereen kan zich - om welke reden dan ook - representatieve kleding veroorloven. En daar kan Dress for Success een oplossing bieden. We danken de bestuurders voor hun aanwezigheid en vertrouwen!

Wist je ook dat door de hulp van Dress for Success gemiddeld 96% van de mensen (bv. uit de bijstand) weer aan het werk gaan? Als je werkzaam bent binnen het sociale domein of bij een gemeente en meer wilt weten wat Dress for Success kan betekenen voor jouw organisatie of gemeente, stuur ons een DM, e-mail of neem telefonisch contact op. Wij zijn ervan overtuigd dat we samen meer mensen kunnen helpen op hun weg naar financiële onafhankelijkheid.