Bij Dress for Success Rotterdam zetten we ons in voor het vergroten van de kansen van mensen in transities op de arbeidsmarkt. Onze missie is om werkzoekenden te voorzien van passende kleding en waardevolle ondersteuning, zodat ze met vertrouwen en zelfverzekerdheid kunnen schitteren tijdens sollicitatiegesprekken en andere belangrijke momenten in hun leven .

 

Als non-profitorganisatie zijn we afhankelijk van de steun van gulle donateurs. Jouw financiële bijdrage kan het verschil maken in het leven van talloze mensen die onze hulp hard nodig hebben. Met elke donatie help je werkzoekenden hun volledige potentieel te benutten en een positieve stap te zetten naar economische onafhankelijkheid.

 

Zwarte herensokken en panty's doneren.
Een mooie outfit, en dan komen daar ineens witte tennissokken onder vandaan. Of sokken met een gat. Een prachtige jurk met de verkeerde kleur panty, of erger, een panty met een ladder. Een mooie outfit gaat over details. Vandaar dat u ons gelukkig kunt maken door nieuwe zwarte herensokken en panty’s te sponsoren. 

 

Helemaal af: wit heren t-shirt.
Een mooie kledingoutfit voor de man is niet compleet zonder een mooi, strak wit t-shirt eronder. Die missen we binnen onze Dresscollectie. Door uw donatie kunnen we mooie shirts aanschaffen in alle maten, en onze mannelijke klanten hier goed mee voor de dag laten komen.

 

Eenmalige Donatie.
Elke bijdrage, groot of klein, is waardevol voor ons en wordt rechtstreeks geïnvesteerd in het ondersteunen van werkzoekenden bij Dress for Success Rotterdam .Om u een idee te geven wat we met deze extra inkomsten doen: 

 

Bedrijfssponsoring. 

Als bedrijf kun je ons werk ondersteunen door een sponsorpartnerschap aan te gaan. Dit toont jullie maatschappelijke betrokkenheid en geeft jullie werknemers de kans om vrijwilligerswerk te doen en direct bij te dragen aan onze missie. Voor bedrijfssponsoring hebben we een aantal pakketten. 

 

  •  Platina à € 4.500 - u sponsort 30 gratis kleedsessies voor klanten
  •  Goud   à € 3.000 -  u sponsort 20 klanten
  •  Zilver  à € 2.250 -  u sponsort 15 klanten
  •  Brons  à € 1.500 -  u sponsort 10 klanten

 

Als tegenprestatie kan Dress for Success de samenwerking met uw organisatie vermelden op onze website en op Social Media, of een andere manier in overleg.

 

Kerstpakket.

Geeft u uw medewerkers een kerstpakket in de vorm van een waardebon? Geef ze de keuze om de waarde van de bon te schenken aan Dress for Success Rotterdam

 

Samen kunnen we een verschil maken en de toekomst van werkzoekenden in Rotterdam positief beïnvloeden!