homeslider

Dress for Success Maastricht

‘Omdat je maar één kans krijgt een goede eerste indruk te maken’.

Veel mensen zijn actief op zoek naar een (betaalde) baan die bij hen past. Maar voor iemand met een uitkering of een minimum inkomen valt het niet altijd mee zich voor een sollicitatiegesprek representatief te kleden. Hierdoor wordt de kans op ‘een goede eerste indruk’ gemist en gaat de baan naar een ander. Dress for Success is er juist voor deze mensen. De winkel in Maastricht is er voor mensen uit heel Limburg

Gratis advies en kleding
Dress for Success is een vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden aan kleding helpt, die past bij de functie waarop ze solliciteren. De kleding in onze winkel is afkomstig van donaties uit het bedrijfsleven en van particulieren. Omdat wij geen winstdoelstelling hebben, worden alle adviezen en alle kleding gratis verstrekt.

Sneller dan gedacht een leuke baan
In de praktijk blijkt onze aanpak voor veel mensen een uitkomst. Klanten vertellen dat ze door de adviezen en de kleding van Dress for Success met meer zelfvertrouwen solliciteren en hierdoor sneller dan ze dachten een leuke baan vonden.

Onze winkel is alleen op afspraak geopend.

Dress for Success Maastricht
Voltastraat 38
6224 EM Maastricht

Wilt u onze winkel bezoeken voor een kleedafspraak of  het doneren van kleding, bel ons dan eerst even of stuur een mail:

Telefoon 06-15548926
Mailadres: maastricht@dressforsuccess.nl

Financieel Ondersteunen
Kleding krijgen we gratis van bedrijven en particulieren. Om een outfit compleet te maken zijn er soms extra kosten.
Je kunt ons ondersteunen door je bijdrage over te maken op bankrekeningnummer NL92 RABO 0184 8674 01 t.n.v. Stichting Dress for Success Maastricht o.v.v. ‘gift Dress for Success Maastricht’.

Ook kunt u ons als ‘Vriendje voor een Tientje’ steunen middels een (jaarlijkse) kleine bijdrage. Dit is makkelijk geregeld via ons bijgevoegd machtigingsformulier. Dit kan per mail aan ons toegestuurd worden. Elke bijdrage is van harte welkom.

Vriendje voor een tientje machtigingsformulier

Giften aan erkende goede doelen en instellingen met de ANBI-status kunnen fiscaal aftrekbaar zijn. Stichting Dress for Success Maastricht is een algemeen nut beogende instelling (ANBI). Lees meer informatie over fiscaal aftrekbare giften: bij belastingdienst en/of bij ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling).

Onze winkel in Maastricht is op afspraak geopend op maandag en donderdagochtend van 10.00 – 13.00 uur en op dinsdagmiddag van 14.00 -17.00 uur.

Wilt u onze winkel bezoeken voor een kleedafspraak of  het doneren van kleding, bel ons dan eerst even.

Na het maken van een afspraak staan onze mensen voor u klaar zodat u met de juiste uitstraling naar uw sollicitatiegesprek kunt gaan.

Telefoon: 06-15548926

Dress for Success Maastricht is sinds 2015 een algemeen nut beogende instelling (ANBI).

 

Naam: Dress for Success Maastricht
RSIN/fiscaalnummer: 853988717
Contactgegevens: Dress for Success Maastricht
Voltastraat 38
6224 EM Maastricht
maastricht@dressforsuccess.nl
06-15548926
Contact penningmeester: skerckhoffs@live.com
Bestuurssamenstelling: Ellen Mulleneers, voorzitter
Sylvia Kerckhoffs, penningmeester
Marie Therese Corbeij, bestuurslid
Chantal Huynen, bestuurslid
Ine Claessens, aspirant secretaris
Miranda Penders, aspirant bestuurslid

Beloningsbeleid:
Dress for Success Maastricht is een vrijwilligersorganisatie. Zij heeft geen medewerkers in dienst en vergoedt vrijwilligers alleen gemaakte onkosten

Doelstelling:
Dress for Success wil  werkzoekenden met een minimuminkomen adviseren en kleden, zodat ze een goede eerste indruk kunnen maken tijdens hun sollicitatiegesprek en zo de kans op economische zelfstandigheid vergroten.

Met andere woorden: wij willen mensen die de weg naar de arbeidsmarkt (weer) zoeken met raad en daad bijstaan om die stap goed voorbereid en vol zelfvertrouwen te maken. In eerste instantie door hen te voorzien van een passende outfit, maar voor de toekomst is ons streven om daarnaast een meer begeleidende rol in het sollicitatietraject van de werkzoekende te vervullen en aanvullende diensten aan te bieden. Waar nodig kunnen we krachten bundelen met andere organisaties: we hoeven immers niet alles alleen te doen of het wiel opnieuw uit te vinden.

De stichting kan reserves vormen met het oog op de continuïteit en ontwikkeling van haar werkzaamheid, maar beoogt niet het maken van winst.

Verslag van de uitgeoefende activiteiten en financiële verantwoording: klik op deze link.

Privacyverklaring Dress for Success: klik op deze link

Missie Dress for Success Nederland
‘De missie van Dress for Success® is vrouwen en mannen in staat te stellen economische onafhankelijkheid te bereiken, met een ondersteunend netwerk, professionele kleding en de ontwikkeling van vaardigheden om beter te functioneren in hun werk en persoonlijk leven.’